NothingYleinen

Tältä näyttää Nothing Phone (1) mustassa värissä – vahvistus Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiirille ja muut tiedot vuotojen kohteena

Nothing Phone (1) / Kuva: Winfuture.de

Nothing tulee julkaisemaan ensimmäisen puhelimensa 12. heinäkuuta, mutta jo ennen sitä puhelimesta on vahvistettu joitakin tietoja. Lisäksi puhelimesta on julkaistu jo nyt tarkkoja tuotekuvia valkoisessa värissä, mutta nyt saksalainen Winfuture.de-sivusto on julkaissut kuvia myös mustassa väriversiossa.

Musta väriversio ei poikkea valkoisesta muuta kuin värinsä osalta. Puhelimen alumiinikehys on musta ja takaosassa on tummanpuhuva, mutta silti läpinäkyvä lasipinta. Mustassa värissä takaosassa on myös Glyph-käyttöliittymä, eli erikoiset LED-nauhat. Niissä on yli 900 pientä LED-valoa, jotka toimivat esimerkiksi ilmoitusvaloina.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing on myös virallisesti vahvistanut uutuuspuhelimen saavan keskihintaisiin puhelimiin suunnitellun järjestelmäpiirin. Kyseessä on huhuissakin mainittu Qualcommin kehittämä Snapdragon 778G+. Järjestelmäpiirissä on kahdeksan ydintä, Snapdragon X53 -5G-modeemi sekä Adreno 642L -grafiikkaprosessori.

Järjestelmäpiiriin on kerrottu tehdyn muutoksia vain Nothing Phone (1) -puhelinta varten. Mukana on muun muassa tuki langalliselle lataukselle sekä langattomalle lataukselle, jotka ovat Nothingin mukaan yleisesti vain Qualcommin lippulaivapiireissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

91mobiles.com-sivusto on julkaissut myös lähteisiinsä viitaten kattavamman listauksen Nothing Phone (1) -puhelimen teknisiä tietoja. Puhelimeen on vuodon mukaan tulossa 120 hertsin OLED-näyttöpaneeli, 8 gigatavua RAM-muistia sekä 4500 milliampeeritunnin akku. Tuettuna pitäisi olla 45 watin pikalataus.

Vuoto kertoo puhelimessa olevan myös kaksoiskamera, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta, 16 megapikselin toisesta kamerasta ja 16 megapikselin etukamerasta. Käyttöjärjestelmäksi odotetaan Android 12 -versiota, jonka päällä hyrrää Nothing OS -käyttöliittymä.

Tarkempia tietoja puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Winfuture.de, Inputmag.com, 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Rohkea design kieltämättä, joka vaatii ehkä hiukan sulattamista. Kuten myös Nothing nimi (nothing=ei mitään) johon näin ensialkuun tuntuisi olevan jopa vielä vaikeampaa tottua. Mutta piiri Snapdragon 778g on tutuista tutuin, se tuli juuri ostetussa 199€ tarjouksena olleessa Xiaomi 11 Lite 5g NE puhelimessa. Paras budjetti ostos jonka olen tehnyt moneen vuoteen.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing