XiaomiYleinen

Xiaomi Smart Band 7 Pro julkaistaan 4. heinäkuuta – muotoilu vahvistettiin jo nyt

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Xiaomi tulee julkaisemaan uusien Xiaomi 12S -huippupuhelimien rinnalla kotimarkkinoillaan Kiinassa myös täysin uuden Xiaomi Smart Band 7 Pro -aktiivisuusrannekkeen. Jo aikaisemmin on julkaistu Xiaomi Smart Band 7 -perusmalli, mutta pro-versio vie kokemuksen selvästi lähemmäksi älykelloja. Uusi laite julkaistaan siis 4. heinäkuuta.

Uutuusversiossa on panostettu neliömäiseen tyylikkääseen muotoiluun, mutta sen luvataan tarjoavan edelleen kehittyneemmän urheilu- ja terveyskokemuksen. Xiaomi on itse myös julkaissut Smart Band 7 Pro -laitteesta kuvia, jotka vahvistavat suuremman näytön kuin perusmallissa. Lisäksi Xiaomi tulee julkaisemaan laitteen kahdessa värissä, jotka ovat kulta ja musta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien huhujen mukaan Xiaomi Smart Band 7 Pron on kerrottu saavan muutaman tärkeän päivityksen verrattuna perusversioon. Aktiivisuusrannekkeeseen on tietojen mukaan tulossa sisäänrakennettu GPS-yhteys sekä suurempi akku, joka voisi olla kooltaan 250 milliampeerituntia. Perusversiossa akku on kooltaan 180 milliampeerituntia.

Valitettavasti kovinkaan tarkkoja tietoja tulevasta laitteesta ei ole vuotanut. Todennäköisesti Xiaomi tulee kertomaan siitä vielä enemmän ennen julkaisua. Toistaiseksi ei ole varmuutta siitä tullaanko pro-versiota näkemään myynnissä globaalisti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Smart Band 7

Xiaomi toi vasta hiljattain globaalisti myyntiin Xiaomi Smart Band 7 -perusversion, jota myydään alle 60 euron hintaan. Aktiivisuusrannekkeessa on 1,62 tuuman näyttö, 120 erilaista urheilutilaa, 15 päivän akunkesto sekä monipuolet terveyden seurannan toiminnot. Tarkemmin Xiaomi Smart Band 7 -laitteeseen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi