OnePlusYleinen

Tältä näyttää OnePlus 10 Pro vuotaneella markkinointivideolla! Julkaisu luvassa 11. tammikuuta

OnePlus 10 Pro esillä vuotaneella videolla.

OnePlus on itse jo vihjaillut OnePlus 10 Pro -puhelimen julkaisusta Kiinan markkinoilla, sillä brändin perustaja Pete Lau on vahvistanut sen tapahtuvan tammikuussa 2022. Puhelimesta on kuultu ja nähty monenlaisia huhuja, mutta nyt nettiin on ilmestynyt nähtävästi virallinen markkinointivideo. Videolla on esillä selvästi OnePlus 10 Pro.

Markkinointivideo paljastaa puhelimen jo aikaisemmin vuotaneen muotoilun. Etuosassa nähdään reunoilta kaartuva näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä vasemmassa yläkulmassa. Lisäksi takaosassa on normaalista poikkeava kamera-alue, joka on kookas ja pitää sisällään kolme kamerasensoria. Kameroiden rinnalla on myös Hasselblad-logo sekä pyöreä salamavalo, jonka keskellä on teksti ”P2D 50T”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 10 Pro esillä vuotaneella videolla.

Videon lopussa OnePlus 10 Pro nähdään kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta sekä vihreä. Puhelimen metallinen kehys on molemmissa väriversioissa kiiltäväpintainen ja takaosa on mattapintainen. Videolla kerrotaan puhelimen julkaisun tapahtuvan Kiinassa 11. tammikuuta, eli alle kahden viikon päästä.

Vuotaneen videon voi katsoa alapuolelta.

Aikaisempien huhujen ja vuotojen mukaan OnePlus 10 Prossa tullaan näkemään uudistettu muotoilu. Esimerkiksi takaosassa odotetaan olevan erittäin kookas kamera-alue, mutta tekniikassa ei odoteta kovinkaan suuria mullistuksia. OnePlus on vahvistanut käyttävänsä muun muassa Qualcommin tuoreinta Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriä.

OnePlus 10 Pron on huhuttu saavan 6,7 tuuman kokoisen näyttöpaneelin, joka perustunee AMOLED-tekniikkaan. Näytössä odotetaan olevan käytössä Samsung LTPO 2.0 -tekniikka. Näytössä on vuotojen mukaan QHD+ -tarkkuus sekä korkeintaan 120 hertsin virkistystaajuus. OnePlus 10 Prossa odotetaan olevan 8 tai 12 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä UFS 3.1 -tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 10 Pro esillä vuotaneella videolla.

Akunkeston huhutaan olevan 5000 milliampeeritunnin varassa ja tuorein tieto vahvisti latauksen tapahtuvan 80 watin teholla. Nähtävästi myös langaton lataus puhelimesta löytyy. Kameroiden osalta OnePlus 10 Prohon on odotettavissa 48 megapikselin pääkamera, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 8 megapikselin telekamera 3,3x optisella zoomauksella. Etuosassa on vuotojen mukaan 32 megapikselin selfiekamera.

Koska kyseessä on lippulaivapuhelin, niin OnePlus 10 Pro on rakenteellisesti IP68-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävä. Käyttöjärjestelmänä odotetaan olevan Android 12, jonka päällä on Oppon ja OnePlussan yhteinen käyttöliittymä. Tiedot puhelimet tulevat varmasti vielä varmentumaan ennen julkaisua.

OnePlus 10 Pro

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus