OnePlusYleinen

Sertifiointi paljasti: OnePlus 10 Pro tukee 80 watin langallista pikalatausta

OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro tullaan julkaisemaan Kiinan markkinoille tammikuun alussa, mutta tarkkaa päivämäärää OnePlus ei ole vielä vahvistanut. Puhelimesta on kuultu huhuja sekä nähty mallinnoskuvia aikaisemmin, mutta nyt kiinalainen sertifiointi vahvistaa huippupuhelimen latausratkaisun.

Kiinassa OnePlus 10 Pro on nyt saanut 3C-sertifioinnin, joka vahvistaa puhelimessa olevan tuki 80 watin (11V 7.3A) tehoiselle pikalataukselle. Sertifioinnissa puhelimen mallikoodiksi on merkattu ”NE2210”, joka vahvistaa aikaisempaa tietoa OnePlus 10 Pron koodinimen olevan ”Negroni”. 80 watin pikalatauksen vahvistuminen kiistää aikaisemmat huhut jopa 125 watin tehoisesta pikalatauksesta, jota on kyllä odotettu OnePlussan sisarbrändin Realmen tulevaan huippupuhelimeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 10 Pro ”NE2210” 3C-sertifikaatissa.

Aikaisempien huhujen ja vuotojen mukaan OnePlus 10 Prossa tullaan näkemään uudistettu muotoilu. Esimerkiksi takaosassa odotetaan olevan erittäin kookas kamera-alue, mutta tekniikassa ei odoteta kovinkaan suuria mullistuksia. OnePlus on vahvistanut käyttävänsä muun muassa Qualcommin tuoreinta Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriä.

OnePlus 10 Pron on huhuttu saavan 6,7 tuuman kokoisen näyttöpaneelin, joka perustunee AMOLED-tekniikkaan. Näytössä odotetaan olevan käytössä Samsung LTPO 2.0 -tekniikka. Näytössä on vuotojen mukaan QHD+ -tarkkuus sekä korkeintaan 120 hertsin virkistystaajuus. OnePlus 10 Prossa odotetaan olevan 8 tai 12 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä UFS 3.1 -tallennustilaa.

OnePlus 10 Pro virallisessa kuvassa.

Akunkeston huhutaan olevan 5000 milliampeeritunnin varassa ja tuorein tieto vahvisti latauksen tapahtuvan 80 watin teholla. Nähtävästi myös langaton lataus puhelimesta löytyy. Kameroiden osalta OnePlus 10 Prohon on odotettavissa 48 megapikselin pääkamera, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 8 megapikselin telekamera 3,3x optisella zoomauksella. Etuosassa on vuotojen mukaan 32 megapikselin selfiekamera.

Koska kyseessä on lippulaivapuhelin, niin OnePlus 10 Pro on rakenteellisesti IP68-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävä. Käyttöjärjestelmänä odotetaan olevan Android 12, jonka päällä on Oppon ja OnePlussan yhteinen käyttöliittymä. Tiedot puhelimet tulevat varmasti vielä varmentumaan ennen julkaisua.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus