OnePlusYleinen

Tältä näyttää OnePlus 7 Pro – Viralliset tuotekuvat paljastuivat

OnePlus 7 Pro Mirror Grey -värissä.

OnePlus 7- ja OnePlus 7 Pro -puhelimista tiedetään jo nyt varsin paljon, mutta tänään Androidcentral.com -sivusto on julkaissut ensimmäiset viralliselta näyttävät tuotekuvat OnePlus 7 Pro -versiosta. Kuvissa OnePlus 7 Pro on esillä kahdessa värissä, jotka ovat harmaa Mirror Grey sekä sininen Nebula Blue.

Kuvista nähdään, että OnePlus 7 Pron etupuolella on suuri näyttöpaneeli sekä varsin minimoidut kehykset. Näytön molemmat reunat ovat myös hieman kaartuvat, kuten Samsungin tuoreimmissa huippupuhelimissa. Laitteen takaosa on varsinkin Nebula Blue -versiossa hieman liukuvärjätty tumman sinisestä vaaleamman siniseen. Takaosassa on lisäksi nähtävissä kolmoiskamera, jonka alapuolella on LED-salamavalo. Takaosassa on myös OnePlussan perinteinen logo sekä OnePlus-teksti. OnePlus 7 Pron vasemmassa kyljessä on äänenvoimakkuuspainikkeet ja oikeassa kyljessä on virtapainikkeen lisäksi ilmoituskytkin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 7 Pro Nebula Blue -värissä.

Jo vahvistettujen sekä vuotaneiden tietojen mukaan OnePlus 7 Prossa on Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on jopa 12 gigatavua RAM-muistia. Kolmoiskameran pitäisi rakentua 48 megapikselin pääkamerasta, 16 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 8 megapikselin teleobjektiivista, joka kykenee muun muassa 3x optiseen zoomaukseen.

Huhujen mukaan OnePlus 7 Pro saattaa maksaa kalleimmillaan 819 euroa, jolloin kyseessä olisi 12 gigatavun RAM-muistillinen versio, jossa on myös 256 gigatavua tallennustilaa. Puhelimesta odotetaan myös 8 + 256 gigatavun versiota, jonka hinta olisi 749 euroa. Huhun mukaan tarjolla pitäisi olla myös kaikista edullisin pro-versio, jossa on 6 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua tallennustilaa. Edullisimman version hinnoittelua ei ole tarkasti tiedossa, mutta se voisi hyvin asettua 699 euroon.

OnePlus 7 -malliston puhelimet tullaan julkaisemaan virallisesti 14. toukokuuta. Aikaisempia huhuja sekä tietoja tulevista uutuuksista voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Lähde: AndroidCentral.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus