OnePlusYleinen

Tältä näyttää OnePlussan ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin – periskooppikamera, nahkainen takapinta ja paljon muuta

OnePlus V Fold / Kuva: OnLeaks

OnePlus on vahvistanut julkaisevansa ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimensa globaalisti tämän vuoden kolmannella neljänneksellä, eli heinä-syyskuun aikana. Julkaisu on siis jo aivan nurkan takana, ja nyt puhelimesta on saatu myös ensimmäiset vuotokuvat tunnetun vuotajan toimesta.

Kuvat ovat peräisin OnLeaksilta, joka on luonut prototyyppipuhelimen perusteella tarkat kuvat. Vaikka kuvat ovat vain viitteellisiä, niin ne antavat kuitenkin hyvän käsityksen muotoilusta ja toteutuksesta. Toistaiseksi puhelimen tarkasta tuotenimestä ei ole tietoa, mutta puhelinta kutsutaan huhuissa nimillä OnePlus Fold sekä OnePlus V Fold.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus V Fold / Kuva: OnLeaks

Puhelimessa kerrotaan olevan keinonahkainen takapinta, jonka odotetaan tuovan mukanaan premium-tuntumaa. Kuvat paljastavat takaosassa olevan kolmoiskamera, jonka rinnalla komeilee Hasselblad-logo. Todennäköisesti kamerat ovat pääkamera, ultralaajakulmakamera sekä periskooppikamera. OnePlussan puhelimissa ei ole koskaan aikaisemmin nähty periskooppikameraa.

OnePlus V Fold -puhelimessa tullaan näkemään brändin lippulaivapuhelimistakin tuttu Alert Slider -ilmoituskytkin. Puhelimen virtapainikkeessa näyttää olevan integroitu sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus V Fold / Kuva: OnLeaks

Huomionarvoista on ulkonäytön koko ja sen ohuet kehykset. Näytössä on etukamerareikä yläreunassa keskitetysti. Sisäpuolen näyttö on myös kookas ja siinä on kapeat kehykset. Myös sisäpuolella on selfiekamera, joka sijaitsee näytön vasemmassa kulmassa.

Kuvat vihjaavat kolmesta kaiuttimesta, joten OnePlus saattaa panostaa äänikokemukseen. Saranamekanismi on todennäköisesti vastaava kuin Samsungin ja Oppon puhelimissa. Kuvien perusteella kyseessä olisi melko ohut puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus V Fold / Kuva: OnLeaks

Jos aikaisemmat huhut pitävät paikkansa, niin OnePlus V Fold voisi olla pitkälti samanlainen kuin Oppon tuleva Find N3 -puhelin. Huhut ovat povanneet puhelimeen Qualcommin kehittämää Snapdragon 8 Gen 2 -sarjan järjestelmäpiiriä, 2K 120 hertsin AMOLED-näyttöpaneelia sekä 50 megapikselin pääkameraa. Tietojen mukaan akku olisi kooltaan 4800 milliampeerituntia ja se tukisi 100 watin SuperVOOC-pikalatausta.

Yksityiskohdat OnePlussan taittuvanäyttöisen puhelimen osalta tulevat todennäköisesti tarkentumaan lähempänä. Huhujen mukaan globaali julkaisu tapahtuisi elokuussa.

Lähde: Smartprix.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus