OnePlusYleinen

Huhu: Tällaiset ovat OnePlus Nord CE 3 -älypuhelimen tekniset tiedot

OnePlus Nord CE 2

OnePlus on julkistamassa huhujen mukaan uuden OnePlus Nord 3 -älypuhelimen pian globaalisti, mutta nähtävästi yhtiö suunnittelee myös uuden OnePlus Nord CE 3 -puhelimen esittelyä lähitulevaisuudessa. Aikaisemmin tänä vuonna markkinoilla nähtiin myös OnePlus Nord CE 3 Lite 5G -älypuhelin.

Vuodoistaan tunnettu Twitter-käyttäjä Mukul Sharma on jakanut tällä kertaa OnePlus Nord CE 3 -älypuhelimen tekniset tiedot. Puhelimen koodinimen kerrotaan olevan ”Ziti”, ja sitä odotetaan tarjolle ainakin Intiassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord CE 3 -puhelimessa kerrotaan olevan tasainen 6,7 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus sekä 950 nitin kirkkaus. Tehoista pitäisi vastata Snapdragon 782G -järjestelmäpiirin, joka on suunniteltu keskihintaluokkaan tarjoten 5G-tuen.

Huhun mukaan puhelimessa olisi jopa 12 gigatavua RAM-muistia, joka perustuu LPDDR4X-versioon. Lisäksi virtuaalisen RAM-muistin avulla se voidaan kasvattaa 16 gigatavuun. Vuotajan mukaan puhelimessa olisi HyperTouch- ja HyperBoost Engine -toiminnot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku tulee olemaan 5000 milliampeeritunnin kokoinen ja sitä pitäisi pystytä ladata 80 watin SuperVOOC-pikalatauksella. OnePlus Nord CE 3:n kerrotaan saavan NFC-tuen, infrapunalähettimen, sekä X-akselisen värinämoottorin. Käyttöjärjestelmäksi mainitaan Android 13, jonka päällä on OxygenOS 13.1. Päivityslupauksen pitäisi olla 2 vuotta Android-versioita ja 3 vuotta tietoturvapäivityksiä.

Kameroita on takaosassa kolme kappaletta, joista tärkein on 50 megapikselin IMX890-sensoriin perustuva optisesti vakautettu pääkamera. OnePlus tulee tarjoamaan myös 8 megapikselin 112 asteen ultralaajakulmakameran sekä 2 megapikselin makrokameran. Etukameran tarkkuudesta ei ole tietoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord CE 3 -puhelimessa olisi vuodon mukaan muovista valmistettu runko, eikä tarjolla pitäisi olla Alert Slider -kytkintä. Väriversioita mainitaan kaksi kappaletta, jotka ovat Aqua Surge sekä Grey Shimmer.

Toistaiseksi OnePlus Nord CE 3 -puhelimesta ei ole vuotanut kuvia. Puhelimen tarkasta julkaisuajasta tai hinnasta ei ole tietoa.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus