XiaomiYleinen

Xiaomin uuden Redmi Note 12R -älypuhelimen kuvat ja tiedot paljastuivat – saamassa ensimmäisenä Snapdragon 4 Gen 2 -järjestelmäpiirin

Xiaomin logo

Xiaomi näyttää valmistelevan uuden Redmi Note 12R -älypuhelimen julkaisua Kiinan markkinoille, sillä laitteen kuvat ja tiedot ovat paljastuneet paikallisen operaattorin tietokannasta. Xiaomi esitteli jo keväällä Redmi Note 12R Pron, mutta niin sanottua perusmallia ei ole näkynyt.

Redmi Note 12R on tietojen valossa mielenkiintoinen puhelin, sillä järjestelmäpiiriksi mainitaan toistaiseksi julkaisematon Snapdragon-piiri. Malliversio on ”SM4450” ja sen odotetaan olevan nimetyn Snapdragon 4 Gen 2 -piiriksi. Nähtävästi kyse on 4 nanometrin prosessilla valmistetusta piiristä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tiedot paljastavat Redmi Note 12R -puhelimen saavan myös korkeintaan 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi tuettuna pitäisi olla muistikorttipaikka. Puhelimessa on myös 6,79 tuuman kokoinen Full HD+ -näyttö.

Kameroita on takaosassa kaksi kappaletta, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin toinen kamera. Laitteen mitoiksi on ilmoitettu 168,6 x 76,3 x 8,17 millimetriä ja painoksi 199 grammaa. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja tuettuna on  USB-C-liitin sekä perinteikäs kuulokeliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

China Telecomin mukaan Redmi Note 12R on määrä julkistaa Kiinassa 30. kesäkuuta, joten Xiaomi saattaa olla ensimmäisenä käyttämässä Snapdragon 4 Gen 2 -järjestelmäpiiriä. Redmi Note 12R:n hintojen on kerrottu alkavan 4 + 128 gigatavun versiossa 1099 juanista, joka on suoraan muunnettuna 140 euroa.

Redmi Note 12R:n pitäisi tulla tarjolle kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, valkoinen sekä sininen. Todennäköisesti Xiaomi tulee itse kertomaan puhelimesta lisää lähiaikoina.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi