SonyYleinen

Tältä näyttää Sony Xperia 10 IV – älä odota mitään yllätyksiä

Sony Xperia 10 IV

Sony on julkaissut jo usean vuoden ajan pääasiassa vain kolme älypuhelinta globaaleille markkinoille, jotka ovat Xperia 1, Xperia 5 sekä Xperia 10. Tällä kertaa kyseessä olisi jo neljäs sukupolvi, sillä Sonyn odotetaan esittelevän uutuuslaitteensa myöhemmin keväällä. Nyt tunnettu vuotaja OnLeaks on julkaissut tarkkoja CAD-mallinnukseen perustuvia kuvia Xperia 10 IV -puhelimesta.

Xperia 10 IV -puhelimessa tullaan luottamaan pitkälti samaan muotoiluun, joka on nähty sarjan puhelimissa jo kahden vuoden ajan. Kuvat paljastavat kuitenkin yhden merkittävän eron, sillä Sony on nyt tekemässä laitteen kehyksestä selvästi kulmikkaamman. Xperia 10 IV -puhelimen etuosassa on tuttuun Sonyn tyyliin 21:9-kuvasuhteen näyttö, jossa ei ole häiriötekijöitä. Näytön ylä- ja alareunoissa on paksummat kaistaleet, joista löytyy kaiuttimet sekä etukamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony Xperia 10 IV

Sony on kuvien mukaan laittanut takaosan vasempaan yläkulmaan kamera-alueen, jossa on kolme kamerasensoria sekä yläpuolella on LED-salamavalo. Takaosassa nähdään myös Sony- ja Xperia-logot. Vuotokuvat vahvistavat Xperia 10 IV:n oikeassa kyljessä olevan äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainikkeeseen on integroitu sormenjälkilukija. Vasemmassa kyljessä on ainoastaan SIM-korttitelakka. Yläreunaan on laitettu mikrofoni sekä kuulokeliitin, kun taasen alareunassa on USB-C-liitin ja mikrofoni.

Sony Xperia 10 IV

Mallinnuskuvien perusteella laitteen mitoiksi voidaan laskea 153,3 x 67,3 x 8,4 millimetriä. Tietojen mukaan Xperia 10 IV:n näyttö olisi kooltaan 6 tuumaa ja se perustuisi OLED-tekniikkaan. Tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 690 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla olisi 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laite saattaa saada myös 4000 milliampeeritunnin akun.

Toistaiseksi muita tarkkoja tietoja Xperia 10 IV -puhelimesta ei ole tarjolla. Sonyn odotetaan julkaisevan laitteen kevään tai alkukesän aikana yhdessä Xperia 1 IV -puhelimen kanssa.

Sony Xperia 10 IV

Lähde: Zoutons.ae

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony