SonyYleinen

Tältä näyttää Sonyn edullisin 5G-älypuhelin Xperia 10 III

Sonyn odotetaan esittelevän pian uusia älypuhelimiaan, ja yksi huhuissa olleista on keskihintaluokan Xperia 10 III -puhelin. Tällä kertaa tunnettu vuotaja OnLeaks on julkaissut jälleen tuttuun tyyliinsä 3D-mallinnukseen pohjautuvia kuvia vielä julkaisemattomasta laitteesta. Kyseessä on todennäköisesti Sonyn edullisin 5G-älypuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvat paljastavat, että Xperia 10 III ei olisi ulkoisesti suurestikaan erilainen verrattuna viime vuonna julkaistuun Xperia 10 II -älypuhelimeen. Etuosassa nähdään tuttu 21:9-kuvasuhteen näyttöpaneeli, jota kiertää kohtalaiset kehykset, mutta ylä- ja alareunoissa on paksummat kehykset. Tietojen mukaan näytön yläpuolella nähtäisiin 8 megapikselin tasoinen selfiekamera. Etuosassa nähdään olevan kaksi kaiutinta, joten laitteen yksi ominaisuuksista on stereoäänentoisto.

Xperia 10 III -puhelimen takaosassa on vasemmassa yläkulmassa kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Lisäksi nähtävissä ovat Sony- ja Xperia -logot. Laitteen oikeaan kylkeen Sony on sijoittanut äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainikkeen, johon on integroitu sormenjälkilukija. Xperia 10 III tulee säilyttämän myös 3,5 millimetrin kuulokeliittimen, joka löytyy laitteen yläreunasta.

Aikaisemmissa huhuissa Xperia 10 III -puhelimen on odotettu saavan Snapdragon 690 -järjestelmäpiirin, jossa on integroitu 5G-modeemi. Puhelimeen odotetaan myös 12 megapikselin pääkameraa, 8 megapikselin ultralaajakulmakameraa sekä 8 megapikselin telekameraa. Sonyn odotetaan julkaisevan Xperia 10 III -puhelimen lähiviikkojen aikana.

Lähde: Voice.com (OnLeaks)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Ainakaan ei ole turhia kameroita. Eli makro ja syvyys terävyys.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony