XiaomiYleinen

Xiaomi myi yli 100 000 Redmi K40 Gaming Edition -puhelinta vain yhdessä minuutissa

Redmi K40 Gaming Edition

Xiaomin tytärbrändi Redmi julkaisi aikaisemmin tällä viikolla ensimmäisen pelipuhelimensa, joka kantaa nimeä Redmi K40 Gaming Edition. Uutuuspuhelin on saanut heti suuren suosion Kiinan markkinoilla, sillä Xiaomi on onnistunut myymään suuren määrän laitteita nopeasti. Tuoreimpien tietojen mukaan Redmi K40 Gaming Edition saatetaan nähdä Kiinan ulkopuolisilla markkinoilla myös POCO F3 GT -mallinimellä.

Kiinassa Xiaomi on ilmoittanut myyneensä Redmi K40 Gaming Edition -puhelinta huimat 100 000 kappaletta vain yhden minuutin aikana. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun puhelin oli myynnissä, joten kysyntä näytti olevan todella kovaa. Redmi K40 Gaming Edition esiteltiin Kiinassa useassa väri- ja muistivariantissa, mutta edullisimmillaan hintaa oli 1999 juania, eli noin 255 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi K40 Gaming Edition on hyvin mielenkiintoinen keskihintaluokan pelipuhelin. Puhelimessa on muun muassa 6,67 tuuman 120 hertsin virkistystaajuudella varusteltu näyttö sekä MediaTekin kehittynein Dimensity 1200 -järjestelmäpiiri. Puhelimessa on lisäksi 5065 milliampeeritunnin akku ja Android 11 -käyttöjärjestelmä. Puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Huhujen mukaan Xiaomi suunnittelisi Redmi K40 Gaming Edition -puhelimen julkaisua myös Intiassa POCO F3 GT -mallinimen alaisuudessa, sillä viittauksia siihen on löytynyt MIUI-käyttöliittymän koodista. Toistaiseksi ei ole viitteitä siitä, että puhelin nähtäisiin myös Euroopan markkinoilla.

Lähde: Weibo (Redmi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi