LGYleinen

Tältä näyttää tuleva LG Velvet -älypuhelin – virallinen video vahvistaa tyylikkään muotoilun

LG on vihjaillut tulevasta LG Velvet -mallinimeä kantavasta älypuhelimesta jo parin viikon ajan, mutta nyt yhtiö on julkaissut myös virallisen videon, mikä paljastaa laitteen virallisen muotoilun. Tulevassa puhelimessa on LG:n mukaan tyylikäs kameroiden vesipisaramainen muotoilu, eikä LG ole ottanut käyttöön kilpailijoiden tapaisesti suurta laatikkomaista kamera-aluetta.

Tuore video vahvistaa LG Velvet -puhelimen muotoilun ja rakenteen. Puhelin koostuu alumiinikehyksestä sekä lasisista pinnoista. Takaosassa on kolme kamerasensoria, jotka ovat pystysuorassa. Pääkamera ulkonee hieman muusta rungosta, mutta kaksi muuta kameraa sekä salamavalo ovat lasipinnan tasalla. LG on myös pyöristänyt puhelimen lasipintoja symmetrisestä etu- ja takaosasta ja nyt myös näyttö on kaartuva. Videon mukaan LG Velvet olisi tulossa tarjolle neljässä väriversiossa, jotka ovat valkoinen, musta, punainen sekä vihreä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LG on myös vahvistanut puhelimessa hyödynnettävän Qualcommin tuoreinta keskihintaluokan laitteisiin suunnattua Snapdragon 765 5G -järjestelmäpiiriä. Itse laitteen näyttöpaneelin odotetaan olevan varusteltuna 21:9-kuvasuhteella ja siihen on todennäköisesti integroituna näytönalainen sormenjälkilukija. Näytössä on myös pisaramainen loviratkaisu etukameraa varten. LG Velvet tulee saamaan myös USB-C-tyypin latausliittimen sekä perinteikkään 3,5 millimetrin kuulokeliittimen.

Toistaiseksi LG ei ole vahvistanut ajankohtaa uutuuspuhelimen julkaisulle. Aikaisempien raporttien mukaan LG Velvet tultaisiin näkemään ainakin Korean markkinoilla toukokuun puolivälissä, mutta globaalista julkaisusta ei ole vielä mitään tietoja.

Lähde: YouTube (LG)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG