XiaomiYleinen

Tältä näyttää Xiaomi 12 – uudet vuotokuvat paljastavat muotoilun

Xiaomi 12

Xiaomi on jo aikaisemmin vahvistanut käyttävänsä Qualcommin uutta Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriä yhtiön tulevissa Xiaomi 12 -sarjan huippupuhelimissa, mutta vielä tarkkaa julkaisupäivää ei ole tiedossa. Xiaomin on odotettu esittelevän puhelimet joulukuun lopulla Kiinassa, mutta globaalisti vasta myöhemmin.

Tunnettu vuotaja OnLeaks on tuttuun tyyliinsä julkaissut ensimmäisiä CAD-mallinnokseen perustuvia kuvia Xiaomi 12 -puhelimesta. Kuvat paljastavat puhelimen muotoilun kokonaisuudessaan ja niiden perusteella Xiaomi lähtee tällä kertaa varsin geneerisellä toteutuksella liikkeelle. Puhelimen mitoiksi on mallinnuksen perusteella laskettu 152,7 x 70,0 x 8,6 millimetriä ja kameran kohdalla paksuutta on 11,5 millimetriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 12

Xiaomi 12 -puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on esillä kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Takaosassa nähdään lisäksi Xiaomi-logo. Etuosassa on reunoilta kaartuva näyttöpaneeli, jossa on yläreunassa keskitetty etukamerareikä. Puhelimen oikeassa reunassa on esillä virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Vasen reuna on jätetty kokonaan tyhjäksi.

Xiaomi 12

Laitteen yläreunaan Xiaomi on asettanut kaiutinritilän, mikrofonin sekä nähtävästi infrapunasensorin. Alareunassa on esillä toinen kaiutin, mikrofoni sekä USB-C-liitin. Vuodon mukaan näyttö olisi noin 6,2 tuuman kokoinen, jossa olisi Full HD+ -tarkkuus. Huhuissa Xiaomi 12 -puhelimeen on odotettu myös tehokasta 100 watin pikalatausta.

Kuvat ovat todennäköisesti hyvin lähellä todellisuutta, mutta tiedot teknisistä tiedoista kannattaa ottaa vielä pienellä varauksella vastaan. Todennäköisesti vielä ennen julkaisua puhelimesta tullaan kuulemaan enemmän tietoja. Xiaomi 12 -mallin rinnalla Xiaomin on odotettu julkaisevan myös Xiaomi 12 Pro- ja Xiaomi 12 Ultra -puhelimet.

Xiaomi 12

Lähde: Zoutons.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi