XiaomiYleinen

Tältä näyttää Xiaomin julkaisematon Redmi A3 -halpapuhelin – Takaosassa jäätävän iso kamera-alue

Xiaomi on julkistamassa piakkoin virallisesti uuden Redmi A3 -älypuhelimen, joka on seuraaja Redmi A1– ja Redmi A2 -malleille. Uutuuspuhelimesta on nyt paljastunut ensimmäiset markkinointimateriaalit ja myös kolmannen osapuolen myyjät esittelevät puhelinta videoillaan.

Redmi A3 tullaan julkaisemaan kolmessa väriversiossa, jotka ovat sininen, vihreä sekä musta. Vuotanut markkinointijuliste paljastaa puhelimessa olevan 6,71 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus sekä HD+ -tarkkuus. Näytössä on myös 400 nitin kirkkaus, 20:9-kuvasuhde sekä pisaramainen lovi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista tulee vastaamaan MediaTekin kehittämä järjestelmäpiiri, mutta tarkkaa versiota ei ole tiedossa. Redmi A3 on saamassa 4 gigatavua LPDDR4X-RAM-muistia sekä 64 gigatavua eMMC 5.1 -tallennustilaa. Lisäksi muistikorttipaikka pitäisi löytyä. Käyttöjärjestelmäksi mainitaan kevennetty Android 13 Go.

Kameroita on takaosassa kaksi kappaletta, joista tärkein 13 megapikselin tasoinen pääkamera. Toinen kameroista on todennäköisesti syvyys- tai makrokamera. Etuosassa on 8 megapikselin selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi A3 -puhelimeen tullaan saamaan 5000 milliampeeritunnin akku sekä 10 watin tehoinen lataus. Erikoisesti Xiaomi hyödyntää puhelimessa microUSB-porttia. Puhelimessa on myös 3,5 millimetrin kuulokeliitin, 4G-tuki sekä Wi-Fi 2.4GHz. Mitoiksi kerrotaan 164,9 x 76,75 x 9,09 millimetriä ja painoksi 192 grammaa.

Xiaomi julkistaa Redmi A3:n varmasti jo lähipäivinä. YouTubeen ladatun videon laitteesta voi katsoa alapuolelta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Passionategeekz.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi