SamsungYleinen

Tältä näyttävät Galaxy S22, Galaxy S22+ ja Galaxy S22 Ultra kaikissa väriversioissa – tarkat kuvat julki!

Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ ja Galaxy S22 Ultra.

Samsung tulee julkaisemaan Galaxy S22 -sarjan älypuhelimet globaalisti 9. helmikuuta, ja luvassa on kolme uutuuslaitetta. Odotuksissa ovat Galaxy S22, Galaxy S22+ sekä Galaxy S22 Ultra, joista kaikista on nähty jo aikaisemmin vuotokuvia. Tällä kertaa tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä tarkat kuvat kaikkien puhelimien kaikista väriversioista.

Twitterissä julkaistut kuvat on kuitenkin poistettu Twitterin toimesta, joten ne eivät ole enää esillä. Kuvat leviävät silti netin syövereissä, joten niitä ei ole onnistuttu kokonaan poistamaan. Kuvissa on esillä odotetut muotoilut, eikä ne paljasta enää mitään oikeasti uutta. Tällä kertaa esillä on myös kaikki väriversiot. Galaxy S22 ja Galaxy S22+ ovat ulkoisesti lähes identtisiä, mutta Galaxy S22 Ultra on selvästi kulmikkaampi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S22 ja Galaxy S22+ ovat tulossa tarjolle neljässä väriversiossa, jotka ovat musta, vaaleanpunainen, tummanvihreä sekä valkoinen. Värit ovat siis odotetut, ja Samsung tulee tarjoamaan perinteisten mustan ja valkoisen rinnalla myöskin vaaleanpunaisen ja tummanvihreän. Erityisesti vihreä väri näyttää tyylikkäältä ja se on malliston yksi uusimmistä väriversioista.

Galaxy S22 Ultran väriversioissa nähdään muutamia muutoksia, sillä Samsung tulee tarjoamaan sen valkoisena, mustana, tummanvihreänä sekä tummanpunaisena. Tarkkoja värinimiä ei ole vielä tiedossa. Nähtävästi kaikki väriversiot olisivat valkoista lukuun ottamatta mattapintaisia, joka parantaa erityisesti käyttökokemusta.

Vaikka uudet vuotokuvat eivät enää paljasta mitään uutta, niin niistä nähdään aikaisempaa tarkemmin laitteiden yksityiskohdat. Tuorein vuoto on paljastanut myös hinnoittelun Euroopassa. Samsung tulee tietojen mukaan hinnoittelemaan Galaxy S22 -puhelimen 849 euroon, Galaxy S22+ -puhelimen 1049 euroon sekä Galaxy S22 Ultran 1249 euroon. Tarkemmin vuotoihin puhelimista voi tutustua tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter (Evan Blass, kuvat poistettu Twitterin toimesta)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung