OnePlusYleinen

Vuotaja vihjaa: OnePlus Nord CE2 5G saatetaan julkaista 11. helmikuuta 2022

OnePlus Nord CE2 5G julkaistaan tämän vihjeen perusteella 11.2.2022.

OnePlussan on odotettu julkaisevan uuden OnePlus Nord CE2 5G -puhelimensa alkuvuoden aikana, mutta nyt tunnettu vuotaja on todennäköisesti paljastanut tarkan julkaisupäivämäärän. Luotettavista tiedoistaan tunnettu Twitter-käyttäjä Max Jambor on julkaissut Twitterissä vihjailevan kuvan, joka vahvistaa julkaisun tapahtuvan helmikuussa.

Jambor kertoo, että OnePlus Nord CE2 5G -puhelin tullaan julkaisemaan 11. helmikuuta, eli reilun kahden viikon päästä. Kuvassa on esillä myös puhelimen kamera-alueesta piirroskuva, joka vastaa aikaisempia vuotoja. Kameroita on nähtävästi kolme kappaletta, ja niiden rinnalla on LED-salamavalo. Aikaisemmat vuodot ovat paljastaneet OnePlus Nord CE2 5G -puhelimen olevan pitkälti uudelleen brändätty versio Oppo Reno 7 SE 5G -puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tältä odotetaan OnePlus Nord CE2 5G -puhelimen näyttävän.

Aikaisemmat vuodot ovat jo paljastaneet laitteen tärkeimmät tekniset tiedot. OnePlus Nord CE2 5G tulee saamaan 6,4 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista odotetaan vastaavan MediaTekin kehittämä Dimensity 900 -järjestelmäpiirin, joka takaa keskiluokassa hyvää suorituskykyä sekä 5G-yhteydet. OnePlussan kerrotaan suunnittelevan puhelimelle 6 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Käyttöjärjestelmänä on huhujen mukaan tuorein Android 12, jonka päällä hyrrää OxygenOS 12 -käyttöliittymä. Kameroiden osalta OnePlus Nord CE2 5G tulee tarjoamaan huhun perusteella 64 megapikselin pääkameran, 8 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 2 megapikselin makrokameran. Etuosassa on 16 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten. Puhelimeen on odotettavissa myöskin 4500 milliampeeritunnin akku ja 65 watin pikalataus.

Jos tieto julkaisusta reilun kahden viikon päästä pitää paikkansa, niin odotettavasti OnePlus tulee aloittamaan vihjailut laitteesta lähiaikoina.


Lähde: Twitter (Max Jambor)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus