HonorYleinen

Honor Magic 4 Lite tulossa pian globaaleille markkinoille – kuvat ja tiedot paljastuivat

Tältä näyttää väitetysti Honor Magic 4 Lite.

Honor julkaisi helmikuun lopussa MWC-messuilla uudet Magic 4- ja Magic 4 Pro -älypuhelimet, mutta nyt yhtiöltä on tulossa uusi jäsen mallistoon. Tietojen mukaan uutuuspuhelin tulee kantamaan nimeä Honor Magic 4 Lite, ja siitä on nyt vuotanut kuvat ja tiedot ennen julkaisua.

Tuleva Honor Magic 4 Lite on nähtävästi sama puhelin kuin pian julkaistava Honor X9. Puhelin tunnetaan Kiinassa myös nimellä Honor X30, joten täysin uudesta laitteesta ei ole kyse. On myös hyvä huomata, että tiedoissa voi olla myös virhe, sillä erikoista olisi, jos Honor tulee julkaisemaan saman laitteen kahdella eri nimellä globaaleille markkinoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tältä näyttää väitetysti Honor Magic 4 Lite.

Tietojen mukaan Honor Magic 4 Lite -puhelimessa olisi suuri 6,81 tuuman LCD-näyttöpaneeli Full HD+ -tarkkuudella (2388 x 1080). Näytössä pitäisi olla myös korkea 120 hertsin virkistystaajuus. Honor luottaa myös kokonaan tasaiseen näyttöön, jossa on etukameraa varten tehty reikä yläreunassa.

Honor Magic 4 Liten takaosaan on asetettuna kamerat Magic-sarjan kaltaiseen suureen ja pyöreään kamera-alueeseen. Puhelimessa on kolmoiskamera, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosassa kerrotaan olevan 16 megapikselin kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tältä näyttää väitetysti Honor Magic 4 Lite.

Tehoista tulee vastaamaan Qualcommin kehittämä Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri, joka on suunnattu keskihintaluokan 5G-puhelimiin. RAM-muistia tulee olemaan 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 128 gigatavua. Muistikorttipaikkaa Magic 4 Lite ei ole saamassa. Käyttöjärjestelmänä on vuodon perusteella edelleen Android 11, jonka päällä hyrrää Magic UI -käyttöliittymä. Erikoista olisi, jos Honor ei julkaisisi puhelinta tuoreimmalla Android 12 -käyttöjärjestelmällä.

Vuoto kertoo Magic 4 Liten tarjoilevan 4800 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata 40 watin tehoisella pikalatauksella. Puhelimen mitoiksi kerrotaan 166 x 76 x 8 millimetriä ja painoksi 189 grammaa. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija ja NFC.

Honorin odotetaan tuovan Magic 4 Liten myyntiin Euroopassa alle 300 euron hintapisteeseen. Toistaiseksi tarkasta julkaisuajasta ei ole kuitenkaan tietoja.

Lähde: Appuals.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor