OnePlusYleinen

Tältä näyttävät OnePlus Nord Buds 3 -kuulokkeet – Uudistettu muotoilu paljastui

OnePlus Nord Buds 3

OnePlus näyttää valmistelevan uusien Nord-malliston kuulokkeiden julkaisua, joka käy ilmi vuodetuista mallinnuskuvista. Kuulokkeiden tarkkoja teknisiä tietoja ei ole vuotanut, mutta kuvat antavat selvästi ymmärtää muotoilun uudistuvan rajusti.

Kuvista nähdään, että kuulokkeilla on tällä kertaa soikea kotelo, joka poikkeaa edeltäjiensä laatikkomaisesta suunnittelusta. Kuulokkeissa on myös siirrytty pois kulmikkaasta toteutuksesta, sillä nyt kokonaisuus on pehmeämpi ja pyöristetympi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord Buds 3

Yleinen muotoilu on geneerinen, mutta yksinkertainen ja minimalistinen. Latauskotelossa on mattapintainen alaosa ja kansi on kiiltävä. Koteloa koristaa OnePlussan logo. Kuulokkeet ovat itsessään kauttaaltaan kiiltävää muovia ja mukana on tulpallinen toteutus.

OnePlus on julkistamassa pian myös uudet OnePlus Buds 3 -kuulokkeet, jotka ovat todennäköisesti varusteltu paremmilla ominaisuuksilla. Tarkemmin kyseisiin kuulokkeisiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkkaa julkaisuaikaa Nord Buds 3 -kuulokkeille ei vielä ole. Todennäköisesti kuulokkeet nähdään ensi vuonna julkaistavien uusien Nord-puhelimien rinnalla.

Lähde: Mysmartprice.com  

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus