OnePlusYleinen

Vuotokuvat paljastavat OnePlus Buds 3 -kuulokkeet – Myös tärkeimmät tekniset tiedot vuotivat

OnePlus Buds 3

OnePlus on valmistelemassa uuden sukupolven kuulokkeita, jotka kantavat tietojen mukaan nimeä OnePlus Buds 3. Julkaisu voisi tapahtua OnePlus 12 -puhelimen rinnalla, mutta jo tätä ennen tarkat tuotekuvat sekä tärkeimmät tekniset tiedot ovat jo vuotaneet.

Kuulokkeet saavat paljon samoja elementtejä OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeista. Ulkoisesti tarjolla on kaksisävyinen viimeistely ja mukana on tulpallinen rakenne. Latauskotelo on korurasian kaltainen, joka on OnePlussalle hyvin tyypillinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuoto kertoo OnePlus Buds 3 -kuulokkeiden saavan 10,4 mm kokoiset bassoelementit sekä 6 mm diskanttielementit. Yhteydestä vastaisi Bluetooth 5.3 -versio ja tuettuna olisi myös Google Fast Pair -ratkaisu.

OnePlus Buds 3 tarjoaa myös 48 desibelin aktiivisen melunvaimennuksen, joka on toteutettu kuulokkeiden kolmen mikrofonin avulla. Akku on latauskotelossa 520 milliampeerituntia ja akunkesto olisi yhteensä 33 tunnin verran. Kuulokkeissa itsessään akku kestäisi 9 tunnin ajan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeiden painon kerrotaan olevan 4,7 grammaa. Latauskotelossa on IPX4-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys ja kuulokkeissa on IP55-luokitus.

Julkaisu on huhujen mukaan tapahtumassa viimeistään tammikuussa 2024.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus