OnePlusYleinen

Tältä saattaa näyttää OnePlus Nord 2T – kuvat paljastavat hiljaiseksi vetävän toteutuksen

Tältä saattaa näyttää OnePlus Nord 2T.

OnePlus Nord 2T tulee olemaan yksi seuraavista lisäyksistä Nord-tuotemallistoon ainakin valikoiduilla markkinoilla. Kyseessä on hieman päivitetty versio viime vuoden kesällä julkaistusta Nord 2 -puhelimesta. Nyt nettiin on vuodettu luonnoskuva puhelimesta, joka jättää jopa sanattomaksi.

Vuotokuvat ovat peräisin tiedoistaan jokseenkin luotettavalta vuotajalta Yogesh Brarilta, mutta kuvat saattavat olla myös hieman virheellisiä. Yleisilmeeltään OnePlus Nord 2T on nähtävästi lähes identtinen kuin OnePlus Nord 2, mutta kamera-alueesta on tehty selvästi erilaisempi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord 2T

Kamera-alue on aikaisempaa huomattavasti kookkaampi ja siinä on kolme kamerasensoria. Tärkein kameroista on suurin ja sillä on oma ympyränsä. Sen alapuolella on toinen ympyrä, jossa on kaksi kamerasensoria. Lisäksi kamera-alueessa on nähtävästi kaksi LED-salamaa. OnePlus on siis lähtenyt aikaisemmasta puhtaasta kameralinjasta sekoittamaan hieman pakkaa, ja jos kuva pitää paikkansa, niin kamera-alue kyllä vetää hiljaiseksi.

OnePlus Nord 2T -puhelimen etuosassa on näyttöpaneeli, jossa on vasempaan kulmaan sijoitettu etukamerareikä. Kuvat paljastavat puhelimen oikeassa kyljessä olevan virtapainike sekä Alert Slider -kytkin. Vasemmassa kyljessä nähdään äänenvoimakkuuspainikkeet. Puhelinta odotetaan tarjolle kahdessa väriversiossa, jotka olisivat musta sekä sininen.

Tietojen mukaan OnePlus tulee hyödyntämään puhelimessa 6,43 tuuman kokoista AMOLED-näyttöpaneelia, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista odotetaan vastaavan MediaTekin hieman päivitetyn Dimensity 1300 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on ainakin 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta OnePlus Nord 2T ei tule saamaan merkittäviä päivityksiä edeltäjäänsä verrattaessa. Puhelimeen huhutaan 50 megapikselin Sony IMX766 -pääkameraa optisella kuvanvakautuksella, 8 megapikselin ultralaajakulmakameraa sekä 2 megapikselin mustavalkokameraa. Etuosassa nähtäneen 32 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Akunkesto on todennäköisesti 4500 milliampeeritunnin akun varassa, jota voitaisiin ladata tehokkaalla 80 watin pikalatauksella. Käyttöjärjestelmäksi odotetaan tuoreinta Android 12 -versiota, jonka päällä hyrrää OxygenOS 12.1 -käyttöliittymä.

OnePlussan odotetaan julkaisevan OnePlus Nord 2T -puhelimen kevään aikana, mutta yhtiö ei ole sitä vielä itse vahvistanut.

Lähde: Onsitego.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus