OnePlusYleinen

Raportti: OnePlus työstää ensimmäistä taittuvanäyttöistä puhelintaan – saattaa olla sama laite kuin Oppo Find N

Oppo Find N

Kiinalaisen BBK:n brändit ovat viime aikoina laajentaneet taittuvanäyttöisten laitteiden markkinoille, sillä muun muassa Oppo Find N julkaistiin hiljattain. Lisäksi Vivolta tullaan näkemään hyvin pian uusi Vivo X Fold -puhelin. Nyt tuore raportti kertoo odotettavissa olevan myös taittuvanäyttöinen puhelin suomalaisten suosimalta OnePlussalta.

Tieto OnePlussan taittuvanäyttöisestä puhelimesta on peräisin Yogesh Brarilta, joka on tunnettu toisinaan luotettavista tiedoistaan. Oppo julkaisi taittuvanäyttöisen Find N -puhelimensa kotimarkkinoillaan Kiinassa viime joulukuussa, mutta laitetta ei koskaan tuotu tarjolle globaalisti. OnePlussan taittuvanäyttöinen puhelin saatetaan nähdä globaalisti myynnissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan OnePlussan taittuvanäyttöinen puhelin saattaisi olla pitkälti identtinen tai jopa kopio Oppo Find N -puhelimesta. Kovin suurena yllätyksenä tämä ei tulisi, sillä OnePlus on nykyään suoraan Oppon alabrändi ja brändien tuotteista vastaa Pete Lau.

Toistaiseksi tieto kannattaa ottaa kuitenkin edelleen varauksella vastaan, sillä mitään tietoa tukevia todisteita ei tällä hetkellä ole. Oppo Find N on teknisesti huippuluokan laite, mutta on monelta osin varusteltu viime vuoden tekniikoilla. Tämän takia olisi erikoista tuoda Oppo Find N vielä myyntiin täysin samanlaisena, joten odotettavasti joitakin muutoksia olisi tulossa.

Tarkemmin Oppo Find N -puhelimen ominaisuuksiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Pricebaba.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus