SamsungYleinen

Tältäkö näyttää Samsung Galaxy Note 20? Ensimmäiset vuotokuvat antavat esimakua

Samsungin uudet Galaxy Note 20 -malliston huippupuhelimet ovat tulossa suurella todennäköisyydellä syksyllä, ja nyt verkkoon on vuodettu ensimmäisiä 3D-mallinnukseen pohjautuvia kuvia. Uusien kuvien perusteella Galaxy Note 20 tulisi muistuttamaan varsin paljon alkuvuodesta julkaistua Galaxy S20 Ultra -puhelinta.

Laitteen takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria, joista yksi on periskooppikamera. Takaosassa nähdään myös Samsungin logo. Kuvien perusteella etuosassa olisi tasainen näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä. Galaxy Note 20 -puhelimen oikeaan kylkeen odotetaan perinteisiä virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeita, kun taasen vasen kylki on jätetty kokonaan tyhjäksi. Kuvissa puhelimen yläreunassa nähdään SIM-korttiluukku ja alareunassa USB-C-tyypin latausliitin, kaiutin sekä S Pen -kynä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti nyt julkaistut kuvat Galaxy Note 20 -puhelimesta eivät paljasta juurikaan muuta kuin suuntaa antavan muotoilun, sillä itse puhelin saattaa olla selvästi erilainen kuin nyt nähty, koska julkaisuun on vielä kuukausia aikaa.

Syksyllä Samsungilta odotetaan ainakin Galaxy Note 20- ja Galaxy Note 20+ -puhelimia, jotka ovat teknisesti varsin lähellä Galaxy S20 -malliston puhelimia. Tehoista odotetaan vastaavan siis Snapdragon 865- ja Exynos 990 -järjestelmäpiirien. Aikaisempien huhujen mukaan puhelimien akut olisivat kooltaan 4000 milliampeerituntia sekä 4500 milliampeerituntia.

Lähde: Pigtou.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung