AndroidOnePlusYleinen

Tämä on uusi OnePlus 6

OnePlus 6 Mirror Black

OnePlus 6 on suuri puheenaihe tällä hetkellä, eikä syyttä. Puhelin julkaistaan keskiviikkona 16. toukokuuta ja kuten voi odottaa on OnePlus 6:sta tulossa yksi vuoden tärkeimmistä uutuuspuhelimista. Suomalaisten mielissä OnePlussalla on ollut aina oma paikkansa, joka näkyy erityisesti valmistajan laitteiden suosiossa. Vaikka OnePlus 6 -puhelinta saa vielä pari päivää odotella, niin laitteesta tiedetään jo pitkälti kaikki. Suurin kiitos tästä kuuluu Saksan Amazonille, joka listasi OnePlus 6:n kahdessa väri- ja muistiversiossa kuvineen tuotevalikoimaansa.

Listaus paljasti OnePlus 6:n tulevan tarjolle ainakin kahdessa värissä, jotka ovat Midnight Black sekä Mirror Black. Amazonin mukaan puhelimesta on tulossa tarjolle myös 64 ja 128 gigatavun muistiversiot, mutta OnePlus on itse vahvistanut myös OnePlus 6:n saavan huimat 256 gigatavua tallennustilaa. Listaus vahvistaa puhelimessa olevan Qualcommin tehokkain Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri ja näin ollen myös puhelimessa on Adreno 630 -grafiikkasuoritin. Näytön osalta OnePlus hyödyntää 19:9-kuvasuhteen Samsungin valmistamaa Optic AMOLED -näyttöä, joka on tuotu lähes laitteen joka reunalle. OnePlus 6:ssa on iPhone X -puhelimesta tutuksi tullut lovinäyttö. Pääkamerana uutukaisessa toimii 16 megapikselin sekä 20 megapikselin sensorit, joita vahvistamassa on optinen kuvanvakain. Kameran ominaisuuksia ovat muun muassa muotokuvatila (syvyysterävyys) sekä hidastus. Etukamera on tuttu 16 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muiksi OnePlus 6:n tärkeiksi ominaisuuksiksi ilmoitetaan Dash Charge -pikalataus sekä kaksi SIM-korttipaikkaa. Puhelin rakentuu metallisesta kehyksestä ja lasipinnat on valmistettu Gorilla Glass 5 -lasista, joka takaa laitteen kestävyyden. Listauksen mukaan OnePlus 6 tulee olemaan myös vedenkestävä.

Amazonin listauksen mukaan OnePlus 6:n 64 gigatavun versio tulee maksamaan 519 euroa ja 128 gigatavun versio 569 euroa. Vastaava hinnoittelu tullaan todennäköisesti näkemään myös Saksan ulkopuolella.

Vuoto pelkästä puhelimesta ei kuitenkaan vielä riitä, sillä Twitterissä on julkaistu laajasti tarkkoja kuvia OnePlus 6:lle tarkoitetuista suojakuorista. Katso tarjolle tulevien suojakuorien kuvat alta.

OnePlus 6 julkaistaan siis vasta keskiviikkona 16. toukokuuta, mutta jo nyt vuotaneita kuvia ja tietoja voidaan pitää hyvin varmoina. Tarkemmat tiedot ja ominaisuudet tullaan julkaisemaan kuitenkin vasta myöhemmin.

Lähde: Amazon.de, Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android