TCLYleinen

Tämä puhelin tarjoaa integroidun stylus-kynän – TCL esitteli edullisen vaihtoehdon Samsungin puhelimille

TCL Stylus 5G

Erityisesti Galaxy Note -mallisto on aikaisempina vuosina tunnettu integroidusta stylus-kosketusnäyttökynästä, mutta tänä vuonna sellainen tuotiin ensimmäistä kertaa myös Galaxy S -mallistoon. Samsung on ollut yksi harvoista stylus-kyniä puhelimilleen tarjoavista valmistajista, mutta nyt joukkoon on liittynyt myös kiinalainen TCL.

TCL on esitellyt valituilla markkinoilla uuden TCL Stylus 5G -älypuhelimen, jossa on nimensäkin perusteella stylus-kynä. Kyseessä on edullinen vaihtoehto Samsungin puhelimille, eikä TCL edes pyri tarjoamaan puhelimessa mitään erikoista tekniikkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on suuri 6,81 tuuman LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä normaali 60 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi näytössä on 13 megapikselin tasoista etukameraa varten tehty reikä. Stylus-kynä on integroituna laitteen alareunaan. Ohjelmistopuolelle TCL on tehnyt joitakin ominaisuuksia kynää varten, joita ovat muun muassa GIF-kuvien luontitoiminto, näytön suurennus, kuvien päälle kirjoittaminen ja sähköinen allekirjoitus.

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, joka takaa 5G-yhteydet ja kohtuullisen suorituskyvyn. RAM-muistia TCL Stylus 5G tarjoilee 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua. Puhelin tukee lisäksi microSD-muistikorttia aina kahteen teratavuun asti. Kameroita on takaosassa neljä kappaletta, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin syvyyskamera sekä 2 megapikselin makrokamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 4000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata USB-C-liittimen kautta 18 watin teholla. Puhelimessa on lisäksi kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija sekä perinteikäs kuulokeliitin. Käyttöjärjestelmäksi on kerrottu tuorein Android 12.

TCL Stylus 5G on esitelty ainoastaan väriversiossa musta Lunar Black. Puhelin on saatavilla vain Yhdysvalloissa ja hintaa sillä 258 dollaria, eli noin 240 euroa.

Lähde: TCL Stylus 5G -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:TCL