OukitelYleinen

Tämä uutuustabletti kestää vettä ja iskuja – 230 euron hintainen Oukitel RT1 julkaistiin

Kiinalainen Oukitel on laajentanut nyt kestävärakenteisien tablettien markkinoille. Aikaisemmin yritys on ollut tunnettu kestävärakenteisista älypuhelimistaan ja nyt uusi Oukitel RT1 tuo nämä vahvuudet myös suuremman tabletin muotoon.

Oukitel RT1 on saanut järeän rungon, joka kestää myös iskuja sekä tiputuksia jopa 1,5 metrin korkeudelta. Lisäksi rakenne on IP68- ja IP69K-luokiteltu, joten se kestää pölyä ja vettä. Tabletin mitoiksi valmistaja on ilmoittanut 174 x 81 x 17,3 millimetriä ja painoksi 860 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttö tabletissa on kooltaan 10,1 tuumaa ja se perustuu IPS LCD -tekniikkaan. Näytössä on 1920 x 1200 pikselin tarkkuus sekä 16:10-kuvasuhde. Oukitel käyttää tabletissa MediaTekin kehittämää Helio P22 -järjestelmäpiiriä, joten laite tarjoaa vain 4G-tuen. Oukitel RT1 on varusteltuna 4 gigatavun RAM-muistilla sekä 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla, jota voidaan laajentaa microSD-muistikortin avulla.

Tablettiin on laitettu erittäin kookas 10 000 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 18 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Takaosaan on laitettu 16 megapikselin tasoinen kamera LED-salaman kanssa ja etuosassa on myös 16 megapikselin kamera videopuheluita varten. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 11.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oukitel RT1 on saatavilla mustassa tai oranssissa väriversiossa. Hintaa laitteella on noin 230 euroa.

Lähde: Oukitel RT1 -tabletin tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Oukitel