Black FridayYleinen

Elisa julkaisi Black Fridayn päätarjouksensa! OnePlussan 5G-puhelin ennätyshalvalla ja Applen kuulokkeet aikaisempaakin edullisemmin

Black Friday on nyt käynnistynyt kunnolla, ja verkko-operaattori Elisa on julkaissut tänään kello 18.00 omat päätarjouksensa. Elisa on aloittanut kaikkien tarjouksiensa myymisen heti ja olemme tässä artikkelissa katsoneet Elisan valikoimasta muutaman erittäin kovan luokan tarjouksen.

Elisan kaikkiin Black Fridayn päätarjouksiin voi tutustua tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimien osalta tarjoukseen on saatu kaksi erittäin kovaa laitetta. OnePlussan edullisin 5G-älypuhelin on aikaisempaakin edullisempi, sillä OnePlus Nord N10 5G -puhelimen hinta on laskettu 149 euroon (norm. 349€). Samsungilta saa nyt myös aikaisempaa edullisemmin uunituoreen taittuvanäyttöisen Galaxy Z Flip 3 -älypuhelimen. 128 gigatavun versio maksaa vain 899 euroa (norm. 1079€) ja 256 gigatavun versio maksaa 1149 euroa (norm. 1149€).

Kuulokkeista tarjoukseen on saatu aikaisempaa edullisemmin Apple AirPods 2 -nappikuulokkeet, jotka maksavat enää 109 euroa (norm. 179€). Lisäksi OnePlus Buds Z -kuulokkeet pystyy hankkimaan ainoastaan 19 euron hintaan (norm. 59€).

Puhelimet

Kuulokkeet

Tarkista täältä vielä Elisan aikaisemmat tarjoukset:

Puhelimet:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älykellot:

Kuulokkeet:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday