HonorYleinen

Tässä on Honor Magic Vs3 – Edullisempi taittuvanäyttöinen puhelin tutulla muotoilulla

Honor Magic Vs3

Honor on julkistamassa useita uutuuksia kotimarkkinoillaan Kiinassa 12. heinäkuuta, jolloin nähdään muun muassa MagicPad 2 -tabletti, MagicBook Art 14 -läppäri, taittuvanäyttöinen Magic V3 -lippulaivapuhelinta sekä edullisempi Magic Vs3 -puhelin. Aikaisemmin Magic Vs3 -puhelimesta ei ole jaettu tietoja, mutta nyt Honor on paljastanut puhelimen muotoilun.

Pian esiteltävä Magic Vs3 on listattuna Honorin omaan verkkokauppaan kolmessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen, musta ja vihreä. Muotoilun osalta puhelin on melko tuttu ja suurin ero isovelimalliin löytyy takaosan kameroista. Pyöreä kamera on vaihtunut laatikkomaiseen suorakulmamuotoiseen toteutukseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on takaosassa kolme kappaletta ja niiden rinnalla on myös LED-salamavalo. Laitteen etupuolella on suuri näyttöpaneeli, jossa toinen reuna kaartuu hieman ja yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä. Magic Vs3:n runko on metallia ja pinnat ovat nähtävästi lasia kaikissa väreissä.

Verkkokauppa on paljastanut Magic Vs3:n tulevan myyntiin kolmessa muistiversiossa, jotka ovat 256 ja 512 gigatavua sekä 1 teratavu. Toistaiseksi laitteen muista teknisistä tiedoista on vain hyvin vähän tietoja. Joidenkin raporttien mukaan puhelimessa voisi olla Snapdragon 8s Gen 3 -järjestelmäpiiri, joka tuo mukanaan huipputason suorituskykyä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vertailun vuoksi Magic V3 -puhelimen tiedetään saavan Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiirin sekä uuden 5200 milliampeeritunnin akun, jonka pii-hiilen pitoisuus on ennätykselliset 10 prosenttia. Akun latauksen pitäisi onnistua 66 watin teholla. Honor Magic V3 olisi myös 9,7 mm paksu ja painaisi 226 grammaa. Puhelimen pitäisi olla lisäksi IPX8-luokituksen mukaisesti vedenkestävä.

Tarkempia tietoja Magic Vs3 -puhelimesta saadaan varmasti vielä ennen julkaisua.

Lähde: Honor (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor