HonorYleinen

Tässä ovat Honor Magic V3 -puhelimen väriversiot – Tyyliä neljässä värissä

Honor Magic V3

Honor on vahvistanut julkistavansa kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet taittuvanäyttöiset Magic V3- ja Magic Vs3 -puhelimet 12. heinäkuuta. Jo aikaisemmin Magic V3 -puhelimesta jaettiin ensimmäisiä kuvia, mutta nyt Honor on päättänyt paljastaa laitteen neljässä väriversiossa ennen julkaisua.

Honor kertoo hakeneensa Magic V3:n väriversioihin inspiraatiota luonnosta, sillä värit ovat tundran vihreä, puhdas lumen valkoinen sekä sametinmusta. Vihreän, valkoisen ja mustan rinnalla nähdään myös oranssi väriversio. Kuvien perusteella ainoastaan oranssi tuo mukanaan vegaaninahkaisen toteutuksen ja kolme muuta väriä ovat lasia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat eivät tässä kohtaa paljasta juurikaan mitään uutta, vaan kaikissa väreissä on edelleen tuttu kahdeksankulmainen kamera-alue. Lisäksi Honor tulee panostamaan vahvasti kevyeen ja ohueen toteutukseen.

Aikaisempien tietojen mukaan Magic V3 tulee saamaan tehonsa Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiristä, ja tuettuna olisi ainakin Kiinassa 5.5G- ja satelliittiyhteydet. Akku tulee olemaan yli 5000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 66 watin teholla langallisesti. Tuettuna pitäisi olla myös langaton lataus.

Honor on jo vahvistanut muistiversioiden olevan 256, 512 gigatavua ja 1 teratavu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rakenne tulee olemaan metallinen ja sormenjälkilukija on sijoitettu puhelimen kylkeen. Honor Magic V3:n odotetaan olevan myös IPX8-luokituksen mukaisesti vedenkestävä. Takaosassa pitäisi olla 50 megapikselin kolmoiskamera, joista yksi on periskooppikamera zoomausta varten.

Magic V3 -puhelimen rinnalla odotetaan Magic Vs3 -puhelinta, sekä lippulaivatason MagicPad 2 -tablettia ja MagicBook Art 14 -läppäriä.

Honor Magic V3

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor