MotorolaYleinen

Tässä on kurvikas Motorola Moto G85 5G – Vuotokuvat paljastavat kaarevan näytön ja violetin värin

Motorola Moto G85 5G

Motorola näyttää valmistuvan uuden Moto G85 5G -puhelimen julkaisuun, sillä jo aikaisemmin jälleenmyyjän listaus paljasti hinnan ja nyt nettiin on vuodettu ensimmäiset tarkat tuotekuvat. Viime vuoden syyskuussa esiteltiin Moto G84 5G -puhelin, mutta nyt seuraaja saatetaan vuotojen perusteella nähdä jo hyvin pian.

Moto G85 5G:n kanssa Motorola näyttää tuovan mukaan paljon elementtejä, joita on nähty lippulaivatason Edge-mallistossa. Puhelimessa olisi kuvien perusteella muovinen runko ja takaosassa olisi nähtävästi vegaaninahkaisesti kuvioitu pinta. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kaksi kameraa sekä LED-salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Etuosaan saadaan ensimmäistä kertaa Moto G -mallistossa kaartuva näyttö, joka viittaisi OLED-tekniikan käyttämiseen. Näytössä on kapeat kehykset ja etukameraa varten tehty reikä. Laitteen oikeassa reunassa on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, yläreunassa on mikrofoni ja Dolby Atmos -logo, kun taas alareunassa on kaiutin, USB-C-liitin, mikrofoni sekä SIM-korttiluukku.

Huhujen mukaan Moto G85 5G -puhelimessa olisi Snapdragon 4 Gen 3 -järjestelmäpiiri tai Snapdragon 695, sillä molemmissa on Adreno 619 -grafiikkaprosessori. Puhelimeen tiedetään tulevan myös 8 gigatavua RAM-muistia sekä Android 14 -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin jo jälleenmyyjän listaus kertoi laitteen 12 + 256 gigatavun muistiversion maksavan 299 euroa. Puhelimen tarkasta julkaisupäivästä ei ole tietoa, mutta vuotoja kuullaan varmasti vielä lisää.

Lähde: Tooljunction.io

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola