NokiaYleinen

Tässä on Nokia-brändiä kantava noin 50 euron peliohjain – tuotekuvat paljastuivat ennen julkaisua

Nokia Game Controller 5000GC

Nokia-brändi elää yhä monissa tuotekategorioissa, vaikka suomalaisella Nokialla ei ole juurikaan omia kuluttajatuotteita. Nokia-brändiä lisensoivat monet yritykset, joista yksi on HMD Global. Lisäksi Nokia-televisioista tunnettu StreamView on julkaissut muutaman vuoden ajan erilaisia tuotteita. Nyt Nokia tullaan näkemään myös peliohjaimessa.

StreamView on julkistamassa pian reilun 50 euron hintaisen Nokia Game Controller 5000GC -peliohjaimen. Tuote on jo käväissyt StreamViewin omassa verkkokaupassa, mutta sittemmin tuotesivu on otettu pois. Tuotesivun kautta on kuitenkin paljastunut nyt ensimmäiset kuvat ja tiedot Nokia-peliohjaimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia Game Controller 5000GC tulee olemaan lisävaruste Nokia-brändiä kantaville Android TV -älytelevisioille. Peliohjain on melko perinteikkään muotoinen ja siinä on tutut painikkeet. Peliohjain erottuu Google Assistant -tuella, jota varten ohjaimessa on oma painikkeensa.

Kyseessä on langaton peliohjain, sillä siinä on tuki Bluetooth-yhteydelle. Peliohjain on varusteltu sisäänrakennetulla akulla, sillä se on uudelleen ladattavissa USB-C-liittimen kautta. Nokia Game Controller 5000GC on saamassa myös 6-akselisen gyroskoopin sekä tuen värinäpalautteelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laite on tulossa tarjolle mustassa väriversiossa. StreamView tulee toimittamaan peliohjaimen myyntipakkauksen mukana myös käyttöoppaan, USB-C-to-USB-A-kaapelin sekä Bluetooth-tikun, jolla laite voidaan yhdistää televisioon tai muihin laitteisiin.

Tarkasta julkaisuajasta ei ole vielä tietoa, mutta todennäköisesti Nokia Game Controller 5000GC tullaan esittelemään pian.

Lähde: StreamView (tuotesivu poistettu)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nokia