HuaweiYleinen

Huaweilta tulossa FreeBuds Pro 2+ -kuulokkeet – erikoisuutena tuki sykkeen mittaukselle

Huawei FreeBuds Pro 2+

Huawei julkisti viime vuonna FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet, jotka edustavat kiinalaisvalmistajan parhaimpia täyslangattomia nappikuulokkeita. Nyt Huawei valmistautuu julkaisemaan myös päivitetyn version kuulokkeistaan, joihin on tietojen mukaan tulossa muutamia ominaisuuksia älykelloista.

Nettiin on vuodettu ensimmäisiä kuvia sekä tietoja tulevista Huawei FreeBuds Pro 2+ -kuulokkeista. Kuvat ovat peräisin Huawein laitteiden hallintasovelluksesta, joten niitä voidaan pitää melko luotettavina. Kuulokkeet näyttävät pitkälti samalta, mutta nyt valkoisessa värissä on kultaiset yksityiskohdat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodon mukaan suurin uudistus on tuki sykkeen mittaukselle. FreeBuds Pro 2+ -kuulokkeet olisivat ensimmäiset laatuaan Huaweilla, joissa olisi mahdollisuus mitata syke. Vuodon mukaan mittaus olisi reaaliaikaista aina, kun kuulokkeet ovat korvissa. Kuulokkeiden kerrotaan tukevan myös ilmoituksia korkeasta sekä matalasta sykkeestä. Lisäksi Huawei on toteuttanut korkean tarkkuuden syketilan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti vuoto ei juurikaan kerro enempää sykemittauksen toiminnasta tai tarkkuudesta. Tarkkuus saattaa olla kuitenkin eri tasolla kuin älykelloissa. Huawei saattaa tuoda kuulokkeisiin myös kehon lämpötilan mittauksen, jollainen nähtiin valituilla markkinoilla esimerkiksi Honor Earbuds 3 Pro -kuulokkeissa viime vuonna.

Tällä hetkellä ei ole tarkempia tai virallisia tietoja Huawei FreeBuds Pro 2+ -kuulokkeiden julkaisuajasta. Todennäköisesti kuulokkeet julkaistaan ainakin Kiinan markkinoilla tulevien viikkojen aikana.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei