HonorYleinen

Vihdoin uutta tietoa Honorin Android 13 -päivityksistä! Beetatestaus käynnistymässä Honor Magic4 Prolle globaaleilla markkinoilla

Honor julkisti viime vuoden lopulla MagicOS 7.0 -päivityksen kotimarkkinoillaan Kiinassa, mutta globaalisti käyttäjät ovat joutuneet tyytymään vain Magic UI 6.1 -versioon. Android 13 -päivityksen osalta Honor on ollut hiljaa, vaikka Google julkaisi sen lähes 6 kuukautta sitten.

Yleinen harhaluulo MagicOS 7.0 -version kohdalla oli se, että ohjelmisto perustuisi Googlen tuoreimpaan Android 13 -versioon. Kiinassa MagicOS 7.0:n pohjalla toimi kuitenkin vanha Android 12. Globaaleille käyttäjille on onneksi luvassa ilouutisia, sillä MagicOS 7.0 perustuu Kiinan ulkopuolella tuoreempaan Android 13 -versioon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi Honor on aloittanut nyt etsimään beta-testaajia uusimmalle MagicOS 7.0 -ohjelmistolle valituilla markkinoilla. Yksi näistä on Malesia, jossa beetatestaus alkaa 10. helmikuuta halukkaille käyttäjille. Aluksi beetatestaukseen pystyy osallistumaan vain Honor Magic4 Pro -älypuhelimen omistajat.

Honor on määritellyt testausajaksi 5-7 viikkoa, joka voi antaa suuntaa päivityksen viralliselle julkaisulle. MagicOS 7.0 ja Android 13 voitaisiin julkaista Honor Magic4 Pro -puhelimelle aikaisintaan maaliskuun lopulla tai huhtikuun alussa. Suomessa päivityksiä saadaan usein odottaa viikkoja tai kuukausia pidempään, mutta beetatestauksen alkaminen antaa toivoa lähenevästä julkaisusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Magic4 Pron on ainoastaan vahvistettu saavan päivityksen globaalisti. Todennäköisesti Android 13 tullaan julkaisemaan myös Honor 50- ja Honor 70 -puhelimille. Lisäksi päivitystä voidaan odottaa uusimpiin Honor X6, Honor X7a-, Honor X8a– ja Honor Magic5 Lite 5G -puhelimiin myöhemmin.

Kiirettä päivityksen jakelun kanssa Honor ei todennäköisesti pidä. Esimerkiksi Android 12 on toistaiseksi päivitetty vain yhteen seitsemästä Honor-puhelimesta. Android 13 -päivitystä ei kannata odottaa siis kovinkaan nopeasti ainakaan edullisempiin laitteisiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

MagicOS 7.0 -ohjelmiston on luvattu olevan yksilöllinen sekä älykäs, joka parantaa useiden käyttöjärjestelmien ja laitteiden yhteistoimintaa. Tarkemmat tiedot päivityksen ominaisuuksista voi katsoa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor