SamsungYleinen

Tässä on Samsung Galaxy S23 FE! Vuotokuvat paljastavat odotetun huippupuhelimen muotoilun

Samsung Galaxy S23 FE

Samsungin on odotettu julkaisevan tämän vuoden aikana uuden Galaxy S23 FE -älypuhelimen, vaikka tiedot ovat olleet varsin sekavia viime kuukausina. Nähtävästi julkaisu on lähenemässä, sillä nyt tunnettu vuotaja OnLeaks on julkaissut laitteesta CAD-mallinnukseen perustuvia kuvia.

Kyseessä on niin sanottu Fan Edition -puhelin, jonka tavoitteena on tarjota S-sarjasta tuttuja ominaisuuksia hieman edullisempaan hintaan. Uudet kuvat vahvistavat Galaxy S23 FE:n olevan ulkoisesti kuten muutkin malliston puhelimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S23 FE

Puhelimen takaosassa on kolme erillistä kameraa, joiden rinnalla on yksi LED-salamavalo. Etuosassa on esillä näyttöpaneeli, jossa on kohtuulliset kehykset sekä kameraa varten tehty reikä. Samsung on jättänyt vasemman kyljen tyhjäksi, mutta oikeassa kyljessä on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Yläreunassa nähdään yksi mikrofoni ja alareunassa mikrofoni, USB-C-liitin sekä kaiutin.

Tietojen mukaan Galaxy S23 FE -puhelimessa olisi noin 6,4 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, joka on kauttaaltaan tasainen. Samsung tulee hyödyntämään näytönalaista sormenjälkilukijaa. Kuvien perusteella mitoiksi on voitu laskea 158 x 76,3 x 8,2 millimetriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S23 FE

Huhujen mukaan Samsung voisi käyttää Galaxy S23 FE -puhelimessa Snapdragon- tai Exynos-järjestelmäpiiriä. Tuoreimmat tiedot antavat viitteitä Exynos 2200 -järjestelmäpiirin käyttämiseen kaikilla markkinoilla. Puhelimeen on tulossa 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akku on nähtävästi 4500 milliampeeritunnin kokoinen ja se tukee 25 watin pikalatausta.

Galaxy S23 FE:n on huhuttu saavan 50 megapikselin tasoisen pääkameran, joka vastaa Galaxy S23 -sarjan puhelimia. Lisäksi puhelimeen on tulossa kaksi 12 megapikselin kameraa, jotka ovat ultralaajakulma- ja telekamerat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi tarkkaa julkaisupäivää puhelimen osalta ei ole vahvistettu. Uusia huippupuhelimia Samsung julkistaa 26. heinäkuuta, mutta Galaxy S23 FE:n ei odoteta olevan julkaisuvuorossa. Todennäköisesti Galaxy S23 FE nähdään muutama kuukausi myöhemmin yhdessä Galaxy Tab S9 FE- ja Tab S9 FE+ -tablettien kanssa.

Samsung Galaxy S23 FE

Lähde: Smartprix.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung