HonorYleinen

Tässä on uusi Honor 70 Lite 5G – 229 euron puhelimessa 50 megapikselin kolmoiskamera ja Android 12 -käyttöjärjestelmä

Honor 70 Lite 5G

Honor on julkistamassa pian virallisesti kaksi uutta älypuhelinta, jotka kantavat nimiä Honor X6 5G sekä Honor 70 Lite 5G. Kyseessä on sama laite, mutta Honor 70 Lite 5G on nähtävästi tulossa saataville laajemmin Euroopassa. Nyt myös espanjalainen jälleenmyyjä on paljastanut puhelimen tiedot ja kuvat omassa verkkokaupassaan.

Honor 70 Lite 5G:n mitoiksi on kerrottu 163,66 x 75,13 x 8,68 millimetriä ja painoa on 194 grammaa. Näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Sormenjälkilukijan Honor on sijoittunut puhelimen oikeaan reunaan virtapainikkeen yhteyteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 70 Lite 5G

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 480 Plus 5G -järjestelmäpiiri, jonka versionumero on SM4350Pro. Piirissä on kaksi 2,2 GHz:n kellotaajuuteen yltävää ydintä sekä kuusi 1,9 GHz:n kellotaajuuteen viritettyä ydintä. Järjestelmäpiiri tukee 5G-yhteyksiä.

RAM-muistia on 4 gigatavun verran ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 128 gigatavun verran. Honor 70 Lite 5G tarjoilee myös tuen muistikortille aina yhteen teratavuun asti. Tuettuna on kaksi SIM-korttia, mutta tukea eSIM-kortille ei ole.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 70 Lite 5G

Kameroita on takaosassa kolme kappaletta, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin syvyyskamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 8 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Jälleenmyyjän listauksen mukaan puhelimessa on NFC-yhteys. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 22,5 watin teholla. Laturia ei toimiteta enää puhelimen mukana.

Honor 70 Lite 5G tarjoaa edelleen vanhan Android 12 -käyttöjärjestelmän, vaikka Googlen uusin Android 13 on ollut saatavilla useita kuukausia. Honor hyödyntää myös Magic UI 6.1 -käyttöliittymää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 70 Lite 5G on käytännössä vain minimaalisesti muokattu versio jo viime vuonna markkinoille tuodusta Honor X8 5G -puhelimesta. Honor on lähtenyt päivittämään pääkameraa tarkemmaksi ja samalla käyttöjärjestelmä on päivitetty Android 11 -versiosta Android 12 -versioon.

Espanjassa jälleenmyyjä on ilmoittanut Honor 70 Lite 5G -puhelimen hinnaksi 229 euroa. Puhelimesta on tulossa tarjolle kaksi väriversiota, jotka ovat musta ja hopea.

Lähde: Yoigo.com (espanjaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor