HonorYleinen

Honor Magic V3 -puhelimen ensimmäiset kuvat julki – Tulossa periskooppikamera ja nahkaviimeistely

Honor Magic V3

Honor on jo aikaisemmin vahvistanut julkistavansa 12. heinäkuuta kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet taittuvanäyttöiset puhelimensa. Kyseessä ovat Honor Magic V3 sekä Magic Vs3. Tänään yhtiö on jakanut ensimmäiset kuvat Magic V3 -puhelimesta vahvistaen mielenkiintoisia uudistuksia.

Magic V3 -puhelimessa on täysin uudistettu kamera-alue, joka on nyt kahdeksankulmainen ja sijoitettu takaosaan keskitetysti. Kameroita on kolme kappaletta, joista yksi on periskooppikamera. Honorin taittuvissa puhelimissa ei ole aikaisemmin periskooppikameroita nähty, joten tällä kertaa Magic V3 on saamassa paremmat kamerat. Kameroiden rinnalla on myös salamavalot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Magic V3

Kuvassa on esillä ainoastaan oranssi väriversio, jossa takapinta on vegaaninahkaa. Puhelimen kehys on kultainen ja Magic V3:n pitäisi olla markkinoiden ohuin taittuva puhelin. Tämä tarkoittaisi laitteen olevan ohuempi kuin Magic V2, jonka paksuus on 9,9 millimetriä.

Aikaisempien tietojen mukaan Magic V3 tulee saamaan tehonsa Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiristä, ja tuettuna olisi ainakin Kiinassa 5.5G- ja satelliittiyhteydet. Akku tulee olemaan 5000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 66 watin teholla langallisesti. Tuettuna pitäisi olla myös langaton lataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Magic V3

Rakenne tulee olemaan metallinen ja sormenjälkilukija on sijoitettu puhelimen kylkeen. Honor Magic V3:n odotetaan olevan myös IPX8-luokituksen mukaisesti vedenkestävä.

Magic V3 -puhelimen rinnalla odotetaan Magic Vs3 -puhelinta, sekä lippulaivatason MagicPad 2 -tablettia ja MagicBook Art 14 -läppäriä.

Lähde: Weibo (kiinaksi)  

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor