HMDYleinen

Huhu: HMD Globalilta tulossa HMD View -älypuhelin Snapdragon 6s Gen 3 -järjestelmäpiirillä

Tältä näyttää väitetysti HMD View -puhelin.

Suomalainen HMD Global on valmistautumassa useiden uusien omaa brändiä kantavien HMD-älypuhelimien julkaisuun. Luvassa on pitkä listaus erilaisia laitteita, jos on uskomista epämääräiseltä tuntuvaa X-käyttäjä HMD_MEME’Siä.

Viime aikoina vuotaja on vihjannut muun muassa HMD Skyline, HMD Claws, HMD Nighthawk ja HMD Atlas -puhelimista, mutta tällä kertaa hihasta on repäisty myös HMD View -puhelin. Tässä kohtaa on kuitenkin korostettava, että tiedot voivat olla vain jonkinlaisen HMD-fanin keksimiä tai lähellä totuutta. Tietojen rinnalla vuotaja on jakanut väitettyjä tuotekuvia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD View

HMD View -puhelimessa kerrotaan olevan metallinen kehys sekä nähtävästi lasinen takaosa. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kaksi kameraa sekä LED-salamavalo. Vuodon mukaan väriversioita olisi kolme, jotka ovat Meteor Black, Ice sekä Velvet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisiä tietoja on myös jaettu. HMD View olisi saamassa 6,4 tuuman OLED-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Takaosan pääkameran tarkkuus on 50 megapikseliä ja siinä on optinen vakautus. Tehoista vastaisi Qualcommin uudehko Snapdragon 6s Gen 3 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia. Akun kooksi mainitaan 4700 milliampeerituntia.

Kyseessä mainitaan olevan mahdollinen seuraaja Nokia X30 -puhelimelle. Toistaiseksi tiedot kannattaa ottaa varauksella vastaan, sillä niitä ei voida varmistaa.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Sitä päivää ei taida olla tulossa jolloin HMD tai Nokia tekis oikeesti lippulaiva puhelimen nykyaikaisilla komponenteilla ja uusimmalla Snapdragonilla. Joka vuosi samaa halppisromua eri nimellä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD