XiaomiYleinen

Tässä ovat Xiaomin tämän päivän uutuuspuhelimet: Xiaomi Mi 11i, Mi 11 Ultra ja Mi 11 Lite

Xiaomi Mi 11i, Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 11 Ultra ja Xiaomi Mi 11 Lite (4G, 5G)

Xiaomi tulee järjestämään myöhemmin tänään megalanseerauksen, jossa tullaan julkaisemaan lukuisia uutuustuotteita. Globaalisti odotettavissa on viisi tärkeätä uutuustuotetta, mutta Kiinassa Xiaomin odotetaan esittelevän jopa yli 10 uutta laitetta. Globaalisti Xiaomi tulee keskittymään Mi 11 -malliston laajentamiseen Mi 11i-, Mi 11 Ultra- ja Mi 11 Lite -puhelimilla.

Jo alkuvuodesta esiteltiin Mi 11 -perusmalli, joka on jo Suomessakin myynnissä. Nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on kertonut Xiaomin esittelevän globaalisti tänään Mi 11i -puhelimen, Mi 11 Ultra -huippupuhelimen sekä Mi 11 Liten 4G- ja 5G-versioina. Lisäksi Kiinan markkinoille Xiaomi esittelee Mi 11 Pron ja uuden taittuvanäyttöisen Mi MIX -puhelimen. Tilaisuudessa tullaan julkaisemaan globaalisti ja Kiinaan uusi Mi Smart Band 6 -aktiivisuusranneke. Kiinassa odotettavissa on myös Xiaomin uusia ekosysteemituotteita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Mi 11i -puhelin perustuu Xiaomin aikaisemmin Kiinassa julkaisemaan huippuluokan Redmi K40 Pro+ -puhelimeen, jossa on Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, 6,67 tuuman E4 AMOLED -näyttöpaneeli sekä 108 megapikselin kolmoiskamera. Lisätietoja Redmi K40 Pro+ -puhelimesta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa. Xiaomi Mi 11 Lite -puhelimesta esitellään 4G- ja 5G-versiot, mutta puhelimet ovat silti varsin samanlaisia. Xiaomi Mi 11 Lite 5G:n on vahvistettu saavan Qualcommin hiljattain julkaiseman Snapdragon 780G -järjestelmäpiirin. Puhelimeen odotetaan myös AMOLED-näyttöpaneelia sekä muiden Mi 11 -puhelimien kaltaista muotoilua.

Xiaomi Mi 11 Ultran kamera-alue.

Uusi Xiaomi Mi 11 Ultra tulee olemaan Xiaomin kevään tärkein huippupuhelin, jossa on panostettu suuresti kameraominaisuuksiin. Puhelimessa on Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, suuri 50 megapikselin ISOCELL GN2 -kamerasensori sekä kaksi 48 megapikselin kameraa. Toinen kameroista on ultralaajakulmakamera ja toinen on periskooppikamera, joka kykenee 5x optiseen zoomaukseen. Mi 11 Ultrassa on myös IP68-luokitus, laadukas AMOLED-näyttöpaneeli sekä erikoinen toinen näyttöpaneeli takaosassa. Kiinassa esiteltävän Mi 11 Pron odotetaan olevan hieman karsittu, mutta pitää sisällänsä Mi 11 Ultrasta tuttuja toteutuksia.

Xiaomin odotetaan esittelevän globaalissa tilaisuudessa myös yhtiön uutta taittuvanäyttöistä Mi MIX -malliston älypuhelinta, mutta myyntiin sitä ei odoteta muuta kuin aluksi Kiinassa. Alapuolella vielä lisää kuvia uutuustuotteista.

Xiaomi Mi 11i

Xiaomi Mi 11 Lite 4G/5G

Lähde: Voice.com (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi