OnePlusYleinen

Tässäkö on OnePlus Nord 4? Metallirunkoinen puhelin näyttää vähintäänkin erikoiselta vuotokuvissa

OnePlus on vahvistanut järjestävänsä uusien tuotteiden lanseeraustilaisuuden Milanossa 16. heinäkuuta. Yhtiö on vihjannut metallirakenteisesta puhelimesta useaan kertaan, ja nyt mysteeri on tainnut paljastua uusien vuotokuvien myötä. Nettiin on päätynyt väitetysti kuvia OnePlus Nord 4 -puhelimesta.

Aikaisempien huhujen mukaan OnePlus Nord 4 olisi identtinen OnePlus Ace 3V -puhelimen kanssa, mutta ainakin rungon OnePlus on laittanut kokonaan uusiksi. Vuotokuvissa puhelin on esillä mustassa väriversiossa. Metallirunko yltää puhelimen takaosaan asti ja ainoastaan yläosassa on lasia tai muovia. Metallirungon alareunassa on myös valkoinen muovijuova antenneja varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen yläreunassa on kaksi kameraa, joiden rinnalla on kaksi LED-salamaa. Kameroiden alue on valmistettu todennäköisesti lasista, joten täysin metallisesta laitteesta ei ole kyse. Vastaavaa metallista puhelinta ei ole OnePlussalta vuosiin enää nähty, ja OnePlus 5 taisikin olla viimeinen laatuaan.

Puhelimen etuosassa on tasaisilla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli, jossa on yläreunassa etukamera keskitetysti. Kuvat vahvistavat myös näyttöön olevan integroidun sormenjälkilukijan. Kuvien perusteella puhelimen vasemmassa reunassa on OnePlussalle tyypillinen Alert Slider -tilakytkin ja oikeassa reunassa on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yläreunaan on asetettuna mikrofoni, infrapunalähetin sekä reikä kaiutinta varten. Alareunassa nähdään kaiutinritilä, USB-C-liitin, mikrofoni sekä SIM-korttiluukku.

Samainen vuotaja on myös kertonut lisätietoja puhelimen tekniikasta, ja OnePlus Nord 4 on enemmän ja vähemmän samanlainen kuin Ace 3V -puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttö on 6,74 tuumaa ja siinä on 1,5K-tarkkuus. Virkistystaajuus yltää 120 hertsiin ja kirkkaus 2150 nitiin. Tehoista vastannee Snapdragon 7+ Gen 3 -järjestelmäpiiri. Akun kooksi mainitaan 5500 milliampeerituntia ja latauksesta vastaa 100 watin langallinen pikalaturi.

Nord 4:n takaosassa on vuodon mukaan 50 megapikselin pääkamera ja 8 megapikselin ultralaajakulmakamera. Etuosassa on 16 megapikselin selfiekamera. Puhelimeen odotetaan myös stereokaiuttimia, Wi-Fi 6- ja Bluetooth 5.4 -yhteyksiä sekä OxygenOS 14 -käyttöliittymää. Huhussa päivityslupaukseksi mainitaan 3 + 4 vuotta.

Tarkempia tietoja puhelimesta tullaan varmasti vielä kuulemaan ennen julkaisua.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus