OnePlusYleinen

Tulevaa OnePlus 13 -puhelinta voi käyttää myös veden alla – huhuissa paranneltu IP-luokitus

OnePlusilta odotetaan loppuvuodesta uutta OnePlus 13 -puhelinta. Tähän asti puhelimesta on nähty huhu, jonka mukaan puhelin voisi olla saamassa jopa 6000 milliampeeritunnin akun. 

Nyt puhelimesta on kuultu lisätietoja kiinalaiselta vuotaja Digital Chat Stationilta, joka on kertonut OnePlus 13 -puhelimesta tietoja Weibo-alustan kautta. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttäjän mukaan OnePlus 13 saisi parannellun vesi- ja pölytiiveyden IP68- tai IP69-luokituksen mukaisesti. Nykyisin esimeriksi OnePlus 12 -puhelimesta löytyy hieman heikompi IP65-luokitus. 

Nykyinen IP65-luokitus kertoo, että puhelin on suojattu vesisuihkuja vastaan, kun IP68-luokituksessa puhelin kestäisi yli 30 minuutin upotuksen 1-3 metrin syvyyteen. Paras saatavilla oleva IP69-luokitus eroaa IP68-luokituksesta siten, että puhelin kestäisi voimakkaita korkean lämpötilan vesisuihkuja. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vesitiiveyden ohella puhelin olisi luonnollisesti suojattu myös pölyltä. 

Tämän hetkisten tietojen mukaan OnePlus 13 olisi saamassa kaartuvan näytön, joskin kaarevuuden taso olisi vain minimaalinen. Akun koko olisi aiemmin mainitun mukaan myös kasvamassa. Järjestelmäpiirinä on oletettavasti Qualcommin Snapdragon 8 Gen 4, joka esitellään loppuvuodesta, mahdollisesti lokakuussa. 

Lähde: Weibo (kiinaksi 

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus