OnePlusYleinen

OnePlus julkistaa uutuuksia 16. heinäkuuta Milanossa – Vihjaa metallista valmistetusta älypuhelimesta

OnePlussan medioille lähettämä kutsu on valmistettu metallista.

OnePlus on lähettänyt medioille mystisiä paketteja, joiden sisältä löytyy kutsu tulevaan lanseeraustilaisuuteen.

Kutsun mukaan OnePlus Summer Launch Event -julkaisutapahtuma järjestetään 16. heinäkuuta kello 16 Suomen aikaa. Tällä kertaa julkistuksen sijaintina toimii Milano. OnePlus on jo aikaisemmin vahvistanut julkaisevansa kesän aikana uusia Nord-laitteita, mutta kutsu ei paljasta julkaistavia tuotteita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kutsussa on myös vihjaus, joka on suoraan suomennettuna: ”Jotkut sanovat, että 5G-aikana on mahdotonta valmistaa älypuhelinta, jossa on metallin vahvuus, hienostuneisuus ja kestävä laatu. Me sanomme… Never Settle.”

Vihjailevasta tekstistä voidaan päätellä, että OnePlus on julkaisemassa puhelimen, joka on valmistettu metallista. Lisäksi OnePlussan lähettämän virallinen kutsu on valmistettu teemaan sopivasti metallista.

Jo aikaisemmin yhtiö jakoi sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa viitattiin yhteistyöhön hard rock- ja heavy metal -yhtye Lordin kanssa. Julkaistuissa kuvissa oli esillä toistaiseksi tuntematon puhelinmalli ja tekstinä oli ”Made of metal”, joten nyt myös virallisessa kutsussa sama metalliteema jatkuu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmat huhut ovat vihjanneet, että OnePlus Nord 4 esiteltäisiin heinäkuun kolmannella viikolla, joten nyt vahvistettu 16.7. olisi hyvin linjassa tämän huhun kanssa. Huhujen mukaan OnePlus Nord 4 olisi kuitenkin pitkälti samanlainen laite kuin Kiinassa esitelty OnePlus Ace 3V, mutta kyseinen puhelin ei ollut valmistettu metallista. Onkin siis jännittävää nähdä, onko Nord 4 -puhelin todellisuudessa jotain täysin muuta kuin huhuttu.

OnePlus julkisti jo kesäkuun lopulla uusimman OnePlus Nord CE 4 Lite -puhelimen.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus