OnePlusYleinen

Tässäkö on OnePlus Nord CE 5G? Ensimmäinen vuotokuva paljastaa tyylikkään väriversion ja kolmoiskameran

OnePlus tulee julkaisemaan uuden OnePlus Nord CE 5G -älypuhelimen tällä viikolla 10. kesäkuuta globaalisti, mutta toistaiseksi tarkkoja tuotekuvia laitteesta ei ole vuotanut. Nyt vihdoin Pricebaba.com-sivusto on saanut käsiinsä kuvan, joka paljastaa laitteen väriversion sekä takaosan kamera-alueen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvassa OnePlus Nord CE 5G -puhelimesta nähdään jonkinlainen sininen väriversio, jossa reunat ovat violetit. Takaosassa on esillä OnePlus-logo sekä alkuperäisestäkin Nord-puhelimesta tuttu pitkulainen kamera-alue, jossa on tällä kertaa kolme kamerasensoria. Kamera-alueen reunassa on teksti ”64 MP AI TRIPLE CAM” sekä yksi LED-salamavalo. Puhelimen vasemmassa kyljessä on esillä kaksi erillistä painiketta sekä mahdollisesti SIM-korttiluukun avausreikä.

Kuvasta voidaan päätellä puhelimen kehyksen olevan muovia, mutta takaosassa saattaa olla lasi- tai muovipinta. Aikaisemmissa huhuissa laitteen on odotettu olevan kokonaan muovista valmistettu. Huhujen mukaan OnePlus Nord CE 5G tulisi saamaan 6,43 tuuman suuruisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus sekä integroitu optinen sormenjälkilukija. Näyttöön tiedetään tulevan myös etukameraa varten tehty reikä.

Tehoista on huhuttu vastaavan Qualcommin kehittämä Snapdragon 750G -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. OnePlus Nord CE 5G -puhelimeen odotetaan huhuissa myös kolmoiskameraa, jossa pääkamerana hyödynnetään 64 megapikselin OmniVisionin sensoria. Puhelimessa pitäisi olla myös 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. OnePlus tulee huhujen perusteella luottamaan etuosassa 16 megapikselin tasoiseen selfiekameraan.

OnePlus Nord CE 5G:n akunkesto on vuodon mukaan 4500 milliampeeritunnin akun varassa, jota voidaan ladata 30 watin tehoisella Warp Charge 30T Plus -pikalaturilla. OnePlus on itse vahvistanut puhelimessa olevan 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä vain 7,9 millimetriä paksu rakenne. Lisäksi OnePlus Nord CE 5G:n hinnan on vuotanut olevan Intian markkinoilla 22 999 rupiaa, eli noin 260 euroa.

Uusi OnePlus Nord CE 5G tullaan julkaisemaan 10. kesäkuuta, joten kovin montaa päivää tarkkoja tietoja ei enää tarvitse odottaa.

Lähde: Pricebaba.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus