HMDNokiaYleinen

HMD Global paljasti yksityiskohtia pian julkaistavasta Nokia C20 Plus -puhelimesta – saamassa 4950 mAh akun ja Android 11 Go -käyttöjärjestelmän

Nokia C20 Plus

HMD Global on kertonut kiinalaisessa Weibo-palvelussa uusia yksityiskohtia myöhemmin tällä viikolla 11. kesäkuuta julkaistavaksi odotettavasta Nokia C20 Plus -älypuhelimesta. Jo viime viikolla HMD Global vahvisti uuden puhelimen julkaisun tapahtuvan ensi perjantaina ja julkaisi tarkan kuvan laitteesta.

Nyt HMD Global on paljastanut kaksi tulevan puhelimen kohokohtaa, jotka ovat suuri 4950 milliampeeritunnin akku sekä kevennetty Android 11 Go -käyttöjärjestelmä. Nokia C20 Plus tulee olemaan jälleen edullisemman hintapisteen älypuhelin, jonka takia kevennetty Android-käyttöjärjestelmä puhelimeen on jouduttu laittamaan. Aikaisemmat kuvat ovat paljastaneet puhelimen takaosassa olevan pyöreä kamera-alue, jossa on kaksi kameraa, mikrofoni ja kameroiden rinnalla on myös yksi LED-salamavalo. Kuva vahvistaa puhelimen yläreunassa olevan kuulokeliitin ja laite olisi valmistettu kokonaan kuvioidusta muovista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia C20 Plussan rinnalla saatetaan Kiinan markkinoilla nähdä myös muita Nokia C -malliston älypuhelimia, sillä huhuissa ovat olleet myös Nokia C01 Plus ja Nokia C30. HMD Global valmistelee lisäksi uusien peruspuhelimien julkaisua, sillä Kiinan televiranomainen Tenaa on aikaisemmin paljastanut kahden toistaisesi julkaisemattoman Nokia-puhelimen kuvat ja tekniset ominaisuudet. Perjantaina Nokia C20 Plussan julkaisu on suunnattu vain Kiinan markkinoille, joten puhelimen julkaisusta globaalisti ei ole mitään tietoa.

Lähde: Weibo (Nokia)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD