OnePlusYleinen

Tässäkö on OnePlussan ensimmäinen taittuva puhelin? OnePlus 10 Pro ei kestänyt tuttua kuritustestiä

OnePlus 10 Pro ei kestänyt taivutusta.

OnePlus 10 Pro -huippupuhelin julkaistiin jo tammikuun alussa Kiinan markkinoille, mutta globaalisti laitetta odotetaan myyntiin vasta maalis-huhtikuun aikana. Vaikka puhelin ei ole globaalisti saatavilla, niin se ei ole estänyt suosittua tubettajaa tekemästä laitteelle tuttua kuritustestiä.

YouTube-kanava JerryRigEverything on tehnyt tutuksi tulleen kuritustestin OnePlus 10 Prolle, jossa puhelinta testaillaan hieman rajummin ja pyritään katsomaan, kuinka laadukkaaksi laite on tehty. Testi pitää sisällään lasipintojen naarmuttamista, näytön polttamista sekä muun muassa käsien välissä taivuttamista. Videon voi katsoa artikkelin alareunasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelin pärjäsi testissä monessa kohdassa tutulla huippuluokan tasolla. Gorilla Glass Victus -lasipinta naarmuuntui vasta tietyssä pisteessä ja AMOLED-paneeli alkoi ottamaan itseensä vasta 40 sekunnin polttamisen jälkeen. Taivutustestiä ei kuitenkaan OnePlus 10 Pro kestänyt.

Kuritustestissä taivutustesti tehdään kaikille puhelimille, mutta OnePlus 10 Pron kohdalla tulokset olivat jopa odotettuja huonommat. Puhelin taipui helposti, mutta myöskin katkesi kahteen osaan. OnePlus 10 Pron heikoimmat kohdat löytyvät nähtävästi alumiinikehyksen ohuimmista kohdista kamera-alueen alapuolelta, jonka takia laite taipui ja katkesi erittäin helposti.

On kuitenkin hyvä huomata, että vastaavaa käsittelyä puhelimelle tuskin annetaan normaalisti. Helposti periksi antava rakenne saattaa kuitenkin tuottaa ongelmia joissakin tilanteissa. Esimerkiksi OnePlus 10 Prota ei kannata jättää takataskuun, sillä se ei välttämättä siitä tykkää. Varsinkaan, jos unohtaa puhelimen takataskuun ja istuu sen päälle…


Lähde: YouTube (JerryRigEverything)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus