XiaomiYleinen

Tätä järkyttävämpää puhelinta Xiaomilta ei ole ennen nähty! Redmi 10A:n kuvat paljastuivat ennen julkaisua

Redmi 10A

Xiaomin on tiedetty valmistelevan uuden Redmi 10A -älypuhelimen julkaisua, joka olisi yksi yhtiön edullisimmista älypuhelimista. Nyt puhelimesta on paljastunut ensimmäiset kuvat ja tarkat tiedot, sillä se on listattuna Kiinan televiranomaisen TENAA:n tietokantaan. Kuvien perusteella kyseessä on ehkä Xiaomin rumin puhelin koskaan.

Kuvissa puhelimen takaosassa on järkyttävän ruma kamera-alue. Itse kamera-alue on pieni neliö laitteen vasemmassa yläkulmassa, mutta sitä korostetaan vielä huomattavasti suuremmalla neliöllä. Kokonaisuudessaan kamera-alueessa on ainakin kaksi kameraa, LED-salamavalo, Redmi-logo sekä sormenjälkilukija. Järkyttävän ruman kokonaisuuden kruunaa vielä epäsymmetrinen muotoilu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat paljastavat laitteen etuosassa olevan todennäköisesti pisaramainen etukameratoteutus näytössä. Redmi 10A:n oikeassa kyljessä on esillä lisäksi virtapainike sekä äänenvoimakkuuspainikkeet.

Tenaan mukaan laitteen mallikoodi olisi 220233L2C, joka on suunnattu Kiinan markkinoille. Tarjolle on tulossa useita versioita, joissa on 2, 4, 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 32, 64, 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tiedot paljastavat Redmi 10A:n saavan MIUI 12.5 -käyttöliittymän ja suurehkon 4900 milliampeeritunnin akun.

Redmi 10A tulee saamaan myös 6,53 tuuman kokoisen näyttöpaneelin, jossa on HD+ -tarkkuus (1600 x 720). Takaosan pääkamera on tarkkuudeltaan ainakin 13 megapikseliä ja etuosassa on 5 megapikselin selfiekamera. Tenaa on ilmoittanut laitteen mitoiksi 164,9 x 77 x 9,0 millimetriä ja painoksi 194 grammaa.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Xiaomi aikoo julkaista Redmi 10A -älypuhelimen. Sitä odotetaan kuitenkin pian.

Lähde: zd.taf.org.cn (kiinaksi), Gizmochina

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. Yhtä ruma kuin kaikki nykyiset puhelimet.

  2. Nyt yli 7 tuumaista kännyköitä kehiin.

  3. Samanlainen suorakulmio kuin mikä tahansa nykyajan puhelin.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi