OnePlusYleinen

OnePlussan epäonnistunut OxygenOS 12 -päivitys nytkähti eteenpäin – nyt saatavilla beetaversiona OnePlus 8 Pro-, OnePlus 8- ja OnePlus 8T -puhelimille

OxygenOS 12 -päivityksestä OxygenOS 11 -versioon palauttaminen on mahdollista.

OxygenOS 12 -päivitys on tuottanut paljon ongelmia OnePlus 9 -puhelimien käyttäjille, sillä OnePlus ei ole pystynyt optimoimaan Android 12 -käyttöjärjestelmään perustuvaa päivitystään edelleenkään toimivaksi. Tästä huolimatta OnePlus on päättänyt potkaista päivitystä hieman eteenpäin, sillä nyt avoin beetatestaus on alkanut OnePlus 8- ja OnePlus 8T -sarjojen puhelimille.

OnePlus on siis jo päässyt beetavaiheeseen OxygenOS 12- ja Android 12 -päivityksen kanssa OnePlus 8-, OnePlus 8 Pro- ja OnePlus 8T -puhelimilla. Lisäksi vastaava beetatestaus on aloitettu OnePlus 9R -puhelimen kanssa, joka on vain Kiinan ja Intian markkinoille suunnattu älypuhelin. Ensimmäisessä beetaversiossa on OxygenOS 12 -version uudistukset sekä Googlen helmikuussa 2022 julkaisemat tietoturvakorjaukset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Koska kyseessä on beetaversio, niin päivitystä ei luonnollisestikaan jaeta vielä julkisesti. Päivityksen pystyy kuitenkin lataamaan OnePlussan foorumin kautta, jos sen testaaminen kiinnostaa. Alapuolella on linkit laitekohtaisiin foorumipostauksiin.

OnePlus kuitenkin varoittaa, että beetajulkaisuissa saattaa olla joitakin odottamattomia bugeja, eikä kaikki kolmannen osapuolen sovellukset ole sen kanssa yhteensopivia.

Beetapäivityksen käynnistyminen antaa kuitenkin vahvan viittauksen siitä, että pian myös OnePlus 8, OnePlus 8 Pro ja OnePlus 8T tulevat saamaan uusimman Android 12 -päivityksen. OnePlus on luvannut päivittää toistakymmentä puhelintaan uusimpaan versioon, mutta toistaiseksi vain OnePlus 9- ja OnePlus 9 Pro -mallit ovat sen saaneet. Tosin päivityksen jakelu julkisesti on ollut keskeytettynä jo useita viikkoja valtavien bugien takia.

LUE MYÖS: Kommentti: Käyttäjät eivät valehdelleet, OxygenOS 12 tarjoaa oikeasti huonoimman OnePlus-kokemuksen koskaan

Lähde: OnePlus 1, 2, 3

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus