HonorYleinen

Honor Watch GS 3 -älykello esitellään globaaleille markkinoille 28. helmikuuta

Honor Watch GS 3

Honor on tänään vahvistanut, että yhtiö tulee julkaisemaan globaaleille markkinoille ensi viikon maanantaina myös uuden älykellon. Honor on julkaissut sosiaalisen median kanavissaan jälleen uuden vihjauksen, jossa kerrotaan Honor Watch GS 3 -älykellon olevan tulossa.

Kyseessä on Honorin seuraavan sukupolven älykello, jossa on panostettu tyylikkyyteen. Kello julkaistiin jo tammikuun alussa Honorin kotimarkkinoilla Kiinassa, mutta 28. helmikuuta se esitellään myös Euroopassa. Tilaisuudessa Honor on aikaisemmin jo vahvistanut esittelevänsä Magic 4 -sarjan lippulaivapuhelimet sekä uudet Honor Earbuds 3 Pro -nappikuulokkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Watch GS 3

Honor Watch GS 3 -älykellossa on panostettu hyvin paljon premium-muotoiluun sekä tyylikkyyteen. Honor Watch GS 3 on valmistettu 316L-teräksestä ja laitteessa on hyödynnetty klassisten kellojen pyöreää muotoilua. Honorin mukaan kello on vain 44 grammaan painoinen ja paksuutta on ainoastaan 10,5 millimetriä. Honor Watch GS 3 on 5 ATM -luokituksen mukaisesti vedenkestävä. Kellosta on kolme väriversiota ainakin Kiinan markkinoilla, jotka ovat musta, sininen ja ruskea.

Kellossa on myös 1,43 tuuman OLED-näyttöpaneeli, 14 päivän akunkesto sekä sisäänrakennettu GPS. Honor Watch GS 3 tarjoilee lisäksi kattavat terveys- ja urheilutoiminnot, joita on nähty yhtiön aikaisemmissakin älykelloissa. Tarkemmin Honor Watch GS 3 -älykelloon voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter (Honor)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor