Yleinen

Tätä on odotettu! OP tuomassa tuen Apple Paylle lähiviikkojen aikana

OP on ilmoittanut tänään, että Apple Pay -tuki on tulossa pian käytettäväksi OP:n maksukorteilla. Aikaisemmin OP on luottanut vahvasti omiin mobiilimaksusovelluksiinsa, mutta nyt Apple Pay -tuki on askel kohti yhtenevää mobiilimaksamista. Apple Pay on lähimaksupalvelu, jonka avulla Apple-laitteiden käyttäjät voivat maksaa laitteillansa esimerkiksi kaupan kassalla ja kortti kulkee aina mukana.

Apple Pay on tulossa käyttöön OP:n mukaan lähiviikkojen aikana, eli aivan heti Apple-käyttäjät eivät pääse ominaisuutta hyödyntämään. OP:n mukaan Apple Paytä voivat käyttää yli 13-vuotiaat, joilla on jokin OP:n Visa-kortti sekä Apple-laite, jolla Apple Pay toimii. Kortin lisääminen Apple Walletiin vaatii vahvan tunnistamisen, mikä edellyttää että käyttäjällä on OP:n tunnukset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi Apple Pay tulee käytöön kaikilla OP:n Visa-korteilla, joita ovat OP-Visa Credit/Debit, OP-Visa Gold, OP-Visa Platinum, OP-Visa Debit, OP-Visa Basic ja OP-Visa Electron. OP-Visa Business Card -kortille palvelu on tulossa kevään aikana.

Toistaiseksi OP ei ole ilmoittanut tuestaan Google Paylle, joka on Android-laitteille vastaava lähimaksupalvelu. Myös OP:n kilpailija Nordea on ottanut ilmoituksesta ilon irti, sillä Nordea on ollut käytettävissä Apple Payssä jo vuodesta 2017.


Lähde: OP

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Jess, vuoden verran ootellut kello kädessä😎

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen