MotorolaYleinen

Vuoto: Motorola Moto G50 tulee olemaan edullinen 5G-puhelin, luvassa myös edullinen puhelin 108 MP kameralla

Motorola Moto G9 Plus

Motorola esitteli globaalisti jo helmikuussa ensimmäiset uudistetun Moto G -malliston älypuhelimet, eli Moto G10- ja Moto G30 -mallit. Malliston tiedetään laajenevan pian uusilla jäsenillä ja yksi tulevista puhelimista on huippuluokkainen Moto G100, joka on sama laite kuin Kiinassa esitelty Motorola Edge S. Tällä kertaa uusia tietoja on saatu kuulla Moto G50 -puhelimesta sekä edullisesta 108 megapikselin kameralla varustellusta Motorola-puhelimesta.

Moto G50 tulee olemaan tietojen mukaan koodinimeltään ”Ibiza”, josta on aikaisemmin kuultu jo joitakin tietoja. Huhujen mukaan puhelimessa olisi Qualcommin tuore edullisiin puhelimiin suunnattu Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa tiedetään olevan myös 90 hertsin virkistystaajuudella varusteltu HD+ -tasoinen näyttöpaneeli sekä 5000 milliampeeritunnin akku. Moto G50 tarjoaa myös kaksoiskameran, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosassa tiedetään olevan 13 megapikselin kamera.

Vuodon mukaan Moto G50 olisi hinnoiteltuna kilpailukykyisesti 229 euroon. Kyseessä olisi yksi markkinoiden edullisimmista 5G-älypuhelimista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen vuotanut puhelin kantaa koodinimeä ”Motorola Hanoip”, mutta toistaiseksi varsinaista mallinimeä ei ole tiedossa. Kyseessä on 4G-yhteyksillä varusteltu puhelin, sillä tehoista on vastaamassa Snapdragon 675 -järjestelmäpiiri. Lisäksi laitteessa tiedetään olevan 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia ja 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimen kohokohta on kuitenkin kameroissa, sillä vuodon perusteella Motorola tulee hyödyntämään Samsungin tarkkaa HM2-anturia, joka tarkoittaa 108 megapikselin kamerasensoria. Motorola Hanoip tulee saamaan myös 32 megapikselin selfiekameran.

Pääkameran ohella tiedetään olevan myös 2 megapikselin syvyyskamera sekä 8 ja 16 megapikselin anturit, mutta valitettavasti niiden käyttötarkoituksesta ei ole vielä täyttä varmuutta. Vuodot osaavat kertoa myös, että puhelin olisi tulossa kolmessa väriversiossa, jotka ovat Iceberg, Terracotta sekä Sangria.

Lähde: Techniknews.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Kiinalaisyritys Motorola ei taida hiiskahtaakaan siitä, tuleeko noihinkn malleihin Android-versio & tietoturvapäivityksiä vain enintään vuoden ajan. Vai olisiko Motorolalla jo tarjolla edullisempaa, eli pidempää ajantasalla olon käyttöaikaakin.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola