OnePlusYleinen

Täysin uusi OnePlus Nord 2 räjähti vain muutaman päivän käytön jälkeen – omistaja loukkaantui tilanteessa

Räjähtävät ja itsestään tuleen syttyvät älypuhelimet ovat viime vuosina nousseet otsikoihin, ja monella on vieläkin vahvasti mielessä Samsung Galaxy Note 7 -puhelimen räjähtelevät akut vuodelta 2016. Tällä kertaa kiinalaisen Oppon tytärbrändin OnePlussan uusin Nord 2 -puhelin on räjähtänyt vain muutaman päivän käytön jälkeen.

Twitterissä OnePlus Nord 2 -puhelimen käyttäjä on julkaissut kuvia sekä kertonut uutuuspuhelimen räjähtäneen ilman mitään syytä. Intialainen Ankur Sharma kertoo vaimonsa ostaneen OnePlus Nord 2 -puhelimen vain viisi päivää sitten. Puhelin räjähti ilman selvää syytä pyöräretkellä, ja nainen oli kantanut puhelinta jonkinlaisessa hihnassa. Sharma kertoi vaimonsa loukkaantuneen tapahtumassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarinan tueksi on julkaistu laadukkaita kuvia, joissa näkyy täysin tuhoutunut OnePlus Nord 2 -puhelin. Laite näyttää selvästi räjähtäneeltä ja erityisesti akku näyttää hajonneelta. Kuvissa puhelimessa on ollut tapahtumahetkellä suojakuori päällä, joka näyttää myöskin sulaneen ja hajonneen samalla tavalla kuin itse puhelin.

On hyvä ottaa huomioon, että kyseessä on ainakin tällä hetkellä yksittäistapaus ja toisinaan puhelimia räjähtää esimerkiksi yksittäisen valmistusvirheen takia. Se ei siis tarkoita, että OnePlus Nord 2 -puhelimessa olisi suurempikin ongelma räjähtämisen kanssa. Kyseessä on kuitenkin erittäin tuore älypuhelin, eikä laitetta ladattu tapahtumahetkellä, joka herättää tietysti kysymyksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on kommentoinut asiaa Twitterissä ja kertoo korvaavansa puhelimen omistajalleen. Lisäksi erikoisen tilanteesta tekee se, että OnePlus on nähtävästi pyytänyt Ankur Sharmaa poistamaan twiitin ja kuvat Twitteristä, sillä alkuperäinen twiitti on nyt poistettu. OnePlus pyrkii selvästi minimoimaan puhelimen räjähdyksen tuottaman julkisuuden.

Lähde: Notebookcheck.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Hah, en varmasti poistaisi sitä julkaisua, päin vastoin. Hyvä ihmisten olla hereillä, vaikka eipä sitä räjähdykseen kylläkään voi mitenkään valmistautua. Itse olen melko vannoutunut Oneplussan käyttäjä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus