TCLYleinen

TCL esittelee uusia puhelimiaan globaalisti 14. huhtikuuta

TCL on ilmoittanut järjestävänsä julkaisutilaisuuden 14. huhtikuuta, jossa tullaan näkemään yhtiön uusia älypuhelimia. Odotuksien mukaan luvassa olisivat TCL 20 -malliston loput älypuhelimet, joita ei vielä vuoden alussa julkaistu. CES-messuilla TCL esitteli TCL 20 5G- ja 20 SE -puhelimet, mutta malliston tiedetään saavan vielä ainakin kolme muutakin jäsentä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo aikaisemmin TCL vahvisti tulevien puhelimien olevan nimiltään TCL 20 Pro 5G, 20L sekä 20S, joita kaikkia odotetaan huhtikuun julkaisutilaisuuden aikana. TCL saattaa esitellä tilaisuudessa myös muita uusia tuotteitaan esimerkiksi taittuvanäyttöisiä laitteita. TCL on jo aikaisemmin julkisesti esitellyt taittuvanäyttöisiä konseptipuhelimiaan, mutta mitään konkreettista ei kuitenkaan toistaiseksi ole nähty myynnissä asti. TCL on toisinaan vilautellut myös rullattavalla näytöllä varusteltua puhelinta.

Todennäköisesti tilaisuus tulee keskittymään vain TCL 20 -malliston puhelimiin. TCL on tuonut puhelimiaan viime vuosina globaalisti myyntiin, mutta valitettavasti Pohjoismaissa puhelimia ei ole nähty myynnissä. Maaliskuussa TCL laajensi puhelimiensa myyntiä kuitenkin myös Benelux-maihin ja myös Pohjaismaihin brändin on kerrottu rantautuvat alkaen Ruotsista kevään 2021 aikana.

Mielenkiintoisia tuotteita TCL:lta on varmasti luvassa 14. huhtikuuta, eli parin viikon päästä.

Lähde: Twitter (Brad Molen)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:TCL